Pages

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Isän luona / At my fathers'

Isäni täytti eilen vuosia ja tänään käytiin lapsen kanssa hänen luonaan riehumassa ja herkuttelemassa kakulla. Lapsi oli aivan villi,juoksi ja kiljui ja kikatti vaan mennessään. Välillä malttoi pysähtyä hetkeksi silittämään kissaa ja kurkkimaan pupua sängyn alta. Ja syömään kakkua,tietysti. Minä kuvasin vanhoja tuttuja nurkkia,huokailin muistoilleni ja paijasin kissoja. 
Oli kyllä mukavaa. Ja haikeaa,niin kuin aina.
Kotona koirat nuuhkivat meidän läpikotaisin ja lapsi nukahti melkein heti. Ja nyt ulkona on taas valkoinen maa. Tällä kertaa toivon,että se pysyisi huomiseenkin. 

My father had a birthday yesterday and today we went to see him with P. Everytime we see my dad,P goes absolutely wild and this time was no excpetion. She just ran around and screamed and giggled and occasionally stopped by to pet a cat or to peek a bunny which was sleeping under a bed. And to have some cake,of course. I took some pictures from those old and familiar corners,sighed for my memories and petted the cats. 
It was nice. And a bit wistful too,as always.
At home our dogs sniffed us thoroughly and P. fell asleep almost right away. And now everything is white outside. This time I wish it stays till tomorrow.

4 kommenttia :

  1. En oo ennen ehtinyt sanomaan, mutta nyt sanon, ykkään niin isäsi kodista,tuli hymy :)

    VastaaPoista
  2. Kerroksellisen oloinen koti, varmasti herättää paljon muistoja. Lämmin ja aitotunnelmainen kuva tytöstä ja papasta! Tulee ihan oma lapsuus mieleen, aika kun oli vielä papat ja ne olivat niin kaikkivoipia ja ihmeellisiä. Vähän joskus pelottaviakin, mutta lapsille aina lempeät.

    VastaaPoista
  3. Pidän näistä kuvista kovasti. Ne ovat niin aitoja, kuten Maijja tuossa kirjoittikin. Muistan, että isäsi kodista on ollut aikaisemminkin kuvia, olen pitänyt niistäkin. On koskettavaa, kun elämä näkyy kuvissa.

    VastaaPoista