Pages

perjantai 5. marraskuuta 2010

Iltaa odotellessa / Waiting for the evening

Lapsi nukkuu päiväuniaan,mies on vielä töissä. Minä sytytän kynttilät pimeään taloon ja nautin hetken hiljaisuudesta. Ja uudesta,ihanasta mintulla täytetystä tummasta suklaasta. Nam. Ja miten kivaa kun illaksi on monta hyvää kirjaa,mistä valita - kiitos teidän vinkkienne! Olette ihania. Viettäkäähän leppoisa viikonloppu,polttakaa kynttilöitä ja halikaa ja herkutelkaa paljon!

Our girl is sleeping her naps and my partner is still at work. House is dark and quiet and I'm loving it. I light some candles and taste a bit of new and supergood chocolate. Yum. And it's so nice to have many good books which to choose from - thanks to your tips! You're so sweet. I hope you all have a cosy weekend! Remember to light some candles and cuddle and feast a lot!

5 kommenttia :

 1. Minä avaan kohta jogurttipähkinäpussin ja vetäydyn kanssa sohvan nurkkaan. Mukaan jotain luettavaa ja kiva viikonloppu voi alkaa. Sinne kanssa kaikkea kivaa!

  VastaaPoista
 2. Minäkin kävin innoissani lukemassa saamiasi kirjavinkkejä, Vivi-Ann Sjögreniä pistin heti varaukseen :) Viimeksi luin Muriel Barberyn Siilin eleganssin, josta minä ainakin tykkäsin hirmuisesti, vaikka toiset sitä ovat parjanneetkin. Mainitsemiisi kriteereihin voisi upota myös Linda Olssonin Laulaisin sinulle lempeitä lauluja, siitä pidin. Molemmat noista luin kyllä englanniksi enkä tiedä miten noiden suomennos vaikuttaa lukukokemukseen.

  VastaaPoista
 3. Kirjailijatar: Kiitos:) Hyvältä kuulostaa sinunkin suunnitelmasi! Ja hyvä kun muistutit,minullakin on jugurttcashew:ita,ne on ihania! Taidanpa mennä napsimaan muutaman..:)

  Rebecca: Hih,hyvä että oli hyötyä muillekin:) Minä hain myös heti kirjastosta muutaman Sjögrenin ja muitakin niitä suositeltuja kirjoja. Ja nyt voisin ottaa vielä nuo nimet tuosta ylös seuraavaa kirjastoreissua varten,kiitos siis vinkeistä!

  VastaaPoista
 4. Minullakin on muuten Siilin eleganssi odottamassa kirjahyllyssä luettavaksi pääsyä. Ja Anna Gavaldaa ja sitä Sjögreniä vielä lisää.

  VastaaPoista
 5. Ihana hiljaisuus, teekupponen, kynttilän loiste, näistä nautin eräänä aamuna töissä, ennen kun kerhon oven aukaisin lapsukaisille. Työkaverini liittyi seuraani ja molemmat olimme samaa mieltä että tälläisiä hetkiä tarvitaan aina välillä :)

  VastaaPoista