Pages

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Tänään kirpeääkin kirpeämpi pakkanen ja paljon pehmoisia pipareita. Tähän mennessä syöty ainakin yksi lammas ja yksi enkeli,kaksi kirahvia ja monta sydäntä. Ovat parhaita tuollaisina vaaleina ja pulleina,ja tietysti vielä vähän lämpöisinä. Lapsi tykkäsi leipomisesta,mutta vielä parempaa oli syöminen. Ihan parasta oli kuitenkin sokerikuorrutteella koristeleminen..tai siis "koristeleminen". Äsken jatkettiin leipomispuuhia ja tehtiin das-massasta siilejä ja sydämiä ja tähtiä ja vaikka mitä. Se oli hauskaa! 
Nyt tervantuoksuiseen saunaan rauhoittumaan. Ensi viikosta tulee kiireinen. 

Freezing cold weather and lots of soft gingerbreads today. So far we've eaten one sheep and one angel,two giraffes and many hearts. They're the best when they're light and chubby,and of course still a bit warm. P. liked to bake,but eating was even better. However,best was decorating with sugarfrosting..or should I say "decorating"? :) And while ago we baked some more with modelling paste: we made some hearts and stars and hedgehogs and all kinds of other things. It was fun! 
Now we're going to tar-scented sauna to relax. Next week is going to be busy.

3 kommenttia :

 1. yeah how sweet is this ! your daughter is such a cutie, i like that flower in her hair :)
  we made exactly the same thing today :) spiced cut-out cookies
  enjoy your sauna xxx (i've never tried one ! maybe during our finnish break ?!)

  VastaaPoista
 2. Ai miten ihania kuvia. Nuo kuurankukatkin ikkunassa ja piparit! Olen nyt ihan Suomi-fiiliksissä. Teidän pikkuleipuri on kuin enkeli. Mukavaa kiireistä viikkoa sinne :)

  VastaaPoista
 3. Valerie: Thank you! She got that flower from her calendar and it's the best:) And how funny that you baked too!
  Sauna is lovely,I really hope you can try it when you are here!

  Kirjailijatar: Kiitos sinulle! :)

  VastaaPoista