Pages

lauantai 11. joulukuuta 2010

Mukava päivä töissä. Nyt hyasintin tuoksuinen koti,hyviä konvehteja kipossa ja pöydät täynnä kynttilöitä. Olo on kuin Pessillä kuin tuossa kuvassa. Onnellinen,mutta väsynyt.
 
A nice day at work. Now,tired legs,hyacinth scented home,good chocolates on a cup and tables full of candles. I feel like Pessi in that picture. Happy,but tired.

6 kommenttia :

 1. Täälläkin puhdas,tuoksuva koti muttei valitettavasti yhtään konvehtia.Hyviä en tänä joulunalusaikana ole vielä saanut ja eilen päätin etten syö suklaata ennen joulua.Siivoaminen vei kaikki mehut,odotan vaan unta.Tai siis sitä että pääsis nukkumaan.

  VastaaPoista
 2. No meidän koti on kyllä kaikkea muuta kuin puhdas! Jos jaksaisi katsella näitä pölyjä vielä viikon ja jouluksi siivoaisi.. Mutta ilman suklaata en kyllä voi olla sinne asti:) Minäkin odotan,että pääsen nukkumaan..suihkussakin pitäisi käydä..hoh hoh.

  VastaaPoista
 3. Mä olen siivonnut koko päivän, vaikka olisi ehkä pitänyt levätä (4 valvottua yötä), mutta kyllä nyt on palkittu olo! Ihanan siistiä ja meilläkin hyasintti tuoksuu, niitä pitäisi saada monta lisää.

  Leppoisaa iltaa!

  VastaaPoista
 4. kieltämättä kyllä melkoisen auvoinen ilme tuolla karvanaamalla;)

  VastaaPoista
 5. Voisinpa minäkin hankkia jouluisia kukkia, vaan kun allergiat estävät... Täytynee tyytyä katselemaan noita ihanuuksia täältä blogien kautta. :)

  Konvehteja olen syönyt viimeisen kuukauden aikana varmaan koko ensi vuoden tarpeiksi! Mutta pahin "sesonki" taitaa vielä olla edessä...

  VastaaPoista
 6. Minja: Kiitos:) Ja oletpa olluta ahkera,oi! Minä taidan siivota vasta loppuviikosta..viikonloppuna viimeistään. Siisti koti on kyllä ihana:)

  Outi: Pessi rakastaa nukkumista:)

  Ansku: Oi voi,ikävää:( Meillä meni kolme rasiaa konvehteja viikonloppuna..hups:)

  VastaaPoista