Pages

perjantai 10. joulukuuta 2010

Tasan kaksi viikkoa jouluun. Kolme lahjaa ostettu,ensimmäiset konvehdit maistettu (huono rasia,höh) ja superhyvä hyasinttilöytö Vapaasta Valinnasta - maksoivat vain 20 senttiä/kpl! Ja nyt ihmettelen miksi ostin vain kaksi..! Mutta voi kuinka rakastan niiden hurmaavaa tuoksua ja sitä,miten se tuo mieleen lapsuuden joulut mummolassa. Ja ehkä juuri siksi myös niin mukavan,jouluisen olon.
Huomenna tiedossa töitä ja sunnuntaina piparinleipomispuuhia. Joulukalenterin taskussa numero 12 odottaa kirahvin muotoinen piparimuotti. 
Ihanaa viikonloppua!

Exactly two weeks till Christmas. Three presents bought,first Christmas chocolates tasted (not so good ones though) and a super good hyacinth-find: only 20 cents/piece at one general store! And now I wonder why I bought only two..! But oh how I love the charming scent of them and how it brings memories from my childhood,when I spend Christmases at my granmas. And maybe because of that,it gives me a nice,Christmassy feeling too. 
Tomorrow I'm going to work and on Sunday we'll going to bake some gingerbreads. There's a giraffe-shaped mould waiting in the 12th pocket of P:s calendar. 
Have a lovely weekend!

7 kommenttia :

 1. Hyasintit ovat kyllä niin kauniita! En vain itse pysty niitä kotiin ostamaan, kun olen sen verran allerginen voimakkaille tuoksuille :(

  Ihan hurja ajatus että on vain kaksi viikkoa jouluun.. Hui! Ihanaa, mutta vähän meinaa paniikki iskeä lahjojen suhteen. No, onhan tässä vielä onneksi aikaa :)

  Aivan ihana tuo tytön laatikkomaja! Muistan lapsuudesta, kuinka tuommoiset majat olivat aina niitä parhaita.

  Kivaa työpäivää ja viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. P. seems to have fun in her little house :) the giraffe mould is a great idea ! I can't remember anymore where I put what in the Advent calendar so each time L. opens one is a surprise for me too !!
  I think I'm going to bake speculoos this weekend... have a happy one, surrounded by your lovely pink flowers x

  VastaaPoista
 3. Kuvassa taitaa olla kuitenkin joku muu kukka?

  Mutta jos noin halpoja hyasintteja niin ryntään kyllä meidän paikalliseen huomenna katsomaan onko sielläkin!

  VastaaPoista
 4. MInä en ole nähnyt missään kaupassa hyasintteja! Ei kun olen! Valintatalossa karmeita siniseen muoviin puettuja yksilöitä. Minä haluan ihan sellaisia koristelemattomia. Ja valkoisen joulutähden kanssa. Amarylikset kukkii jo! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tulilatva! Tykkään niistä enemmän joulukukkina kuin hyasinteista. Hyasintin tuoksusta (hajusta) saan päänsärkyä. Ne kuuluivat kyllä minunkin mummolajouluihin lapsuudessa.

  VastaaPoista
 6. Malla: Voi kiitos sinulle! :) Minullakin oli pienenä maja ja muistan,että tykkäsin siitä ihan hirveästi! Miten kummassa ne voivat ollakaan niin kiehtovia?
  Ja joo,minullakin tulee kiire ihan kaiken kanssa mutta en voi syyttää kuin itseäni. Luulisi jo oppineen aikaisemmista vuosista jotain mutta ei:)
  Harmi jos olet allerginen voimakkaille tuoksuille:( Meilläkään ei ollut niitä ikinä kotona,mummolassa vain. Onneksi voin pitää niitä nyt!

  Valerie: Thank you so much! I wish you a happy weekend too!
  And yes,P is loving her little house,and I hope she likes that mould too!

  Merja: Joo,tulilatva on kuvassa. Oli jo niin pimeää kun tulin hyasinttien kanssa kotiin että niiden kaveri pääsi kuviin:) Ja käy ihmeessä katsomassa! Tuolla meidän kaupassa oli iso rullakollinen jo avautuneita hyasintteja,jotka siis sen vuoksi olivat noin halpoja. Harmittaa kyllä vieläkin etten ostanut enempää..!

  Jonna: No voi,kumma juttu! Täällä on näkynyt jo vaikka missä ja tuolla Vapaassa Valinnassa oli noita kaikkia..tai joulutähdet taisivat kyllä olla punaisia. Amarylikset on kauniita!

  Anna: Tulilatvatkin on kauniita! Tykkään niiden siroista kukista ja siitä,että pysyvät hyvinä pitkään. Mutta on se hyasintti silti se lempparini:)

  VastaaPoista
 7. Oletko ikinä koittanut kasvattaa joulukukkia itse? Niiden kasvamista on kiva seurata. Hyasinttia meillä ei ole ollut aikoihin, voiskin testata tänä vuonna jos nenä kestäis sen tuoksua. Meillä sitä on aina kutsuttu hajusintiksi :)

  VastaaPoista