Pages

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Aamulla heräsin kurkku kipeänä ja nyt ollaan kaikki nuhaneniä. Olen juonut litrakaupalla kuumaa rooibosta,palellut sisällä ja ulkona,niistänyt ja aivastellut ja käynyt vähän hitaalla. Mutta onneksi paistoi aurinko,ilman sitä päivä olisi ollut paljon ikävämpi. Oli ihanaa huomata,kuinka valo löysi uusia nurkkia ja viipyili olohuoneessamme jo vähän pidempään. Kyllä se kevät sieltä vaan tulee! Lapsi on ollut pirteä nuhanenästään huolimatta ja leikkinyt entiseen tahtiinsa. Minäkin yritin vähän,mutta aika surkea leikkikaveri taisin kyllä olla - paitsi siinä leikissä,missä lapsi peitteli minut huoneensa lattialle ja käski olemaan piilossa sillä välin kun meni itse etsimään kummituksia. Se oli ihan hyvä leikki minustakin:) 
Järjestelin kyllä vähän lankojani,laitoin muutamia pikkukeriä lasipurkkeihin (Solenilta keksin,näyttivät niin kauniilta hänellä!) ja löysin tuon hirveän solmukasankin samalla. Ostin sen joskus kirpparilta ja vasta kotona huomasin,että koko kerä oli pelkkää solmua. Tänään selvittelin hetken,ehkä huomenna lisää. Olisihan tuosta kiva päästä kutomaankin joskus jotain. 
Vaan nyt pidetään peukkuja etten tule enää tämän kipeämmäksi,sillä haluan päästä lauantaina töihin. Ja muutenkin,ei kipeänä ole kovin mukavaa olla. 

P.S Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen! Niitä oli mukavaa lukea:) 


I woke up today with a sore throat and now we all have the sniffles. I've been drinking lots and lots of rooibos,freezing inside and outside the house,blowing my nose and sneezing and being bit slow. But luckily we had sunshine,otherwise it would've been a lot more tedious day. It was so nice to notice how the light found new corners and places and how it stayed in our living room a bit longer. Spring is coming! P. has been perky and playing a lot despite her sniffles. I tried to take part in her games,but I guess I was quite a lousy playmate - except the game where P. covered me with a blanket on her rooms floor while she went to search for ghosts. I thought it was a quite good game:) 
I did rearrange my yarns though - I put some small balls into a glassjar (Solen's were so pretty that I had to try it too!) and found that hideous pile of knots too. I bought it from a flea market last summer and at home I noticed that it was just knots the whole ball. I sorted it out a bit today and maybe I'll continue it tomorrow. It would be nice to knit something out of it anyway. 
But let's keep our fingers crossed that I won't get any iller than this,because I would like to go to work on Saturday. And because it ain't nice to be ill. 

P.S Thank you for your sweet comments on my previous post! It was so nice to read them:) 

8 kommenttia :

 1. Mullakin tuli Solenin kuvat nähtyäni ajatus, että lankoja pitäisi saada purkkiin. En ole vielä vain ehtinyt paneutua asiaan, vaikka vaaleanpunaisia meillä on kyllä esillä olohuoneessa, salaattikulhossa, kukkien virkkuuta varten. :)

  Ihanan väristä tuo alakuvan lanka. Juuri tuommoista tarvisin yhtä työtä varten, mutta minä en koskaan löydä kirppikseltä kivoja.

  VastaaPoista
 2. Ai niin, ja parempaa vointia piti vielä toivottaa!

  VastaaPoista
 3. oh don't get sick...
  i wanted to get rid of a long-term throat sort-of infection (it goes down to my lungs because i have asthma at times) and when i use propolis sweets
  http://www.submityourarticle.com/articles/Ruth-Tan-3563/propolis-34855.php
  it works everytime ! it also comes as a syrup. both are always a very natural remedy & is not very expensive. have you ever tried any of them ?
  i hate tangled yarn !!! i usually give to my husband (while he watches tv in the evening) so he can help me :D
  in the northern hemisphere we're all looking for longer days, I think... although it is such a joy to come & see your snow photos !
  sending you, ladies, some "feel better" vibes...

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Ihanat noi kaapinovet :- ) Meillä oli mummolassa tuollaiset. Menin aina yhteen kaappiin (missä lukko ei loksahtanut kunnolla kiinni) istuskelemaan ja tutkin siellä vanhoja tavaroita (=aarteita) :) Mäkin olen kovassa flunssassa :< Pikaista paranemista sinne!

  (Pakko oli poistaa edellinen, kun kuumeisena kirjoitin miten sattuu).

  VastaaPoista
 6. Pikaista paranemista toivotan täältäkin! Kipeänä on niin ilkeää, varsinkin jos se on sellaista puolikipeänä oloa, puolikuntoisena ei jaksa oikein innostua mistään.

  Kiitos linkityksestä :) Jostain minä bongasin tuon lankapurkki idean, ei ole siis omani, en vain muista enää missä sen näin. Aikoja sitten kuitenkin ja vasta nyt pääsin ajatuksesta toteutukseen asti.

  Niin ja kiitos muuten ranteenlämmittimistä, ne tuli eilen ja laitoin maksunkin vasta eilen, vaikka lupasin toista, toivottavasti et pahastunut? Lämmittimet on ihanat! Ne on ihanan pitkät, niin, että ranteet saa kunnolla lämpöä. edelliseni oli liian lyhyet eikä niistä ollut oikeastaan mitään käytännön hyötyä :)

  VastaaPoista
 7. Pikaista paranemista! Kiitos vierailusta ja kommentista mummulassa. Oikein tunnistit, samalta "kylältä" kirjoitellaan.

  VastaaPoista
 8. Mirva: Kiitos sinulle! Nyt ollaan terveitä,onneksi!
  Ja en minäkään muuta kuin äkkiä laittanut muutamat kerät purkkeihin..olkoot nyt toistaiseksi:)

  Valerie: Well luckily I didn't get any sicker! Maybe 'cos of those vibes you sent us..:)
  I've never tried those sweets,but I have to find out more abot them! Anything natural sounds good to me:)
  I still haven't solved that yarn..lucky you if your husband solves your yarns! I guess wouldn't like to do that:)

  Tuulia: Kiitos! Nuo vanhat kaapit ovat minustakin ihanat,lempparijuttuni melkein koko talossa:) Ja kiitos,flunssa meni onneksi ohi,toivottavasti sinullakin!

  Solen: Kiitos! Puolikuntoisuus oli (ja on) todella ikävää..onneksi meni ohi!
  Ja ole hyvä! Ihanaa kuulla,että pidät niistä:) Tein melkein kaikkiin vähän pidemmät varret,tykkään itsekin niistä pidempinä..ei ole kivaa jos ranne on paljaana. Eikä maksulla ollut mitään kiirettä,älä huoli!

  Maina: Kiitos sinulle! Ja juu,samoja reittejä aina itsekin silloin tällöin kävelen:)

  VastaaPoista