Pages

lauantai 15. tammikuuta 2011

Aurinkoinen lauantai / Sunny Saturday

Pakkasta 20 astetta,kirkkaansininen taivas,kimaltavat puut ja ihana aurinko! Toivottavasti sää jatkuu samanlaisena huomennakin,valo antaa kummasti virtaa. Nyt kuitenkin nukkumaan,kauniita unia!

-20 C°,bright blue sky,sparkling trees and a lovely sun! I hope the weather stays like this,because all this light gives me so much energy. But now it's bedtime - sweet dreams to you!

7 kommenttia :

 1. Ihastuttavia kuvia, olen aina ihaillut kuviasi, koska niistä on aistittavissa raikkautta ja paljon vapaata tilaa. Ehkä hassusti sanottu, mutta tältä minusta tuntuu kun kuviasi katselen. Kiitos tästä.

  VastaaPoista
 2. Täälläkin oli eilen ihana auringonpaiste ja pitkästä pitkästä aikaa oikein halusin ulos ja tein parin tunnin lenkin. Nyt se ohi. Taidan pysytellä sisällä.

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä ihana olo, kun paistoi vähän välillä. Vaikka tykkään kyllä lumisateestakin, täällä ainakin on se taas.

  Niin valoisat kuvat. Onneksi et odottanut kameran kanssa tähän päivään, niin kuin minä.

  VastaaPoista
 4. Kuvissasi on todella ihanaa tunnelmaa, ihan erilailla kuin monissa muissa blogeissa. Näitä on ihana käydä katselemassa ja nautiskelemassa. Usein miettii kuvaa katsellessa olevansa paikalla oikeasti.:)

  VastaaPoista
 5. Eilinen valo oli nautinto, nyt on palattu harmaaseen. Olisin halunnut ottaa kuvan tulppaanikimpusta, mutta luovutin, kun salama ei oikein innosta.

  VastaaPoista
 6. Taina: Voi että,kiitos itsellesi! Ihanaa kuulla!

  Kirjailijatar: Minäkin haluaisin kovasti pitkälle lenkille mutta näin kylmällä en tarkene,eikä oikein koiratkaan. Mutta eiköhän se tästä taas lämpene..

  Mirva: Kiitos sinulle! Oli kyllä ilo kuvata kun oli valoa joka nurkassa..vaikka samalla se valo paljasti ne pölyt ja likaiset ikkunatkin..:) Tänäänkin kuvasin mutta ei se oikein innostanut kun taivas oli taas pimeä. Mutta on se lumisadekin kivaa!

  Anonyymi: Voi kun sanot kauniisti! Kiitos,aivan ihanaa kuulla! Ihan mieltä lämmittää:)

  Merruli: Niinpä,heti palattiin harmaaseen. Minäkin yritin tänään jotain kuvata mutta ei siitä tullut yhtään mitään..

  Hanna: Sanos muuta! Lisää valoa tänne kiitos.

  VastaaPoista