Pages

perjantai 14. tammikuuta 2011

****

Pöydällä on pahoja marsipaanikeksejä,joita kukaan ei syö ja kesken jäänyt Sjögren,mitä toivottavasti pääsen jatkamaan viikonloppuna. Kaikkea muutakin kyllä olisi. Jalassa on vanhat kotimaiset Noorat,mitkä löysin eilen kirpparilta neljällä eurolla. Ihanat! Tarkoitus oli kyllä etsiä ystävälle synttärilahjaa..mutta onneksi on vielä aikaa. Tänään laitoin sitten kahdet vähemmän ihanat saappaat kirppiskasaan,vähän niin kuin vaihtokaupaksi. Jos ne vaikka pääsisivät joskus uuteen ja parempaan kotiin. Vaan vielä kun muistaisi varata sen kirpparipöydän...
Mukavaa viikonloppua!

On the table: bad marzipan cookies,which nobody eats and an unfinished book I'm hoping to read during the weekend. But I've got lots of other things to do as well. And on my feet: old Finnish leather boots from a flea market. I dropped by at one flea market yesterday and tried to search a birthday present for my friend,but instead I found these lovely boots for myself. And they costed only 4 euros! Today I put two pairs of less-lovely boots on a pile,which I'm going to take to a flea market as a somekind of swap. I hope they can find a new and a better home someday. If only I could remember to reserve that flea market table...
Have a nice weekend!

9 kommenttia :

 1. Kirppiskasa kasvaa täälläkin... melkein kyllä vaan lasten vaatteita. Jotenkin ihanan puhdistavaa laittaa tavaraa kiertoon ja järjestellä kotia. Mulla se ainakin on jokavuotinen uuden vuoden juttu ja alan jo odottamaan kevätvaloa:)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voi ihanuus mitkä kengät!! Mulle melkein riittää ihanien kenkien merkiksi nuo tuollaiset solmimisnauhat :-). Tässä mielessäni laskeskelen, että reilusti yli puolissa mun talvikengissäni sellaiset löytyy! Iloa lauantaihin!

  VastaaPoista
 3. Saappaat hyvä löytö! Just mietin itsekin tänä aamuna että ensi viikolla on pakko saada itsestänsä irti käydä läpi lasten pieneksi jääneet vaatteet ja laittaa myyntiin.

  VastaaPoista
 4. Minä huokailen saappaitasi, ne ovat todellakin LÖYTÖ!
  Ihanat kuvat ja tunnelmat. Aurinkoa viikonloppuunne!

  VastaaPoista
 5. Onpa kyllä kerrassaan hurmaavat kengät, aivan ihanat! Minunkin pitäisi taas varata se kirppispöytä, mutta en ole saanut aikaiseksi...

  Keskimmäisen kuvan rasia on kans hieno. Vasta kirppiksellä tuommoista ihailin, mutta oli niin kallis (muistaakseni 15e!) etten raaskinut ostaa.

  VastaaPoista
 6. Tuo Sjögren minullakin odottamasa.Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 7. Kata: Samoin sinulle! Ja joo,minäkin vien aina vuoden alussa tavaraa kirpparille,sillä on hyvä aloittaa uusi vuosi:)

  Maijja: Kiitos! Nyörit ovat ihania,minullakin on nyt jo kolmet nyörilliset saappaat:) Iloa sinullekin!

  Merja: Kiitos! Minä kävin vaatteet läpi joskus reilu viikko sitten,vielä pitäisi käydä oma kaappi..ehkä ensi viikolla. Se on ihan kivaa sitten kun siihen ryhtyy:)

  Minja: Voi kiitos sinulle! :) Oikein aurinkoista viikonloppua teillekin!

  Malla: Kiitos! Rasiakin on kirpparilta,mutta maksoin siitä vain 3,80..ei tuo ole mikään priimakuntoinen,mutta 15 euroa on kyllä minusta jo liikaa!

  Maria: Minullakin se yhä odottaa,kun muut hommat ovat menneet edelle mutta onneksi ovat olleet ihan mukavia hommia. Kiitos samoin!

  VastaaPoista
 8. Nää sun valokuvat jotenkin iski muhun nyt. Selailin vanhojakin ja ihastelin vaikka olen ennenkin täällä käynyt. Nyt kaikki näytti kuitenkin vielä kauniimmalta ja sopivammalta. Kiitos tästä ilosta! ü

  VastaaPoista
 9. Iina: Oi voi,onpas kiva kuulla! Kiitos hurjasti sinulle! :)

  VastaaPoista