Pages

lauantai 8. tammikuuta 2011

Mustavalkoista / Black and white

Olen ihaillut näitä kuvia jo muutaman päivän. Miten kaunista! Ja mikä tarina. Olen ihan mykistynyt. Ja mustavalkokuumeen kourissa. Ja matkakuumeen myös.
Kiitos Mizyenalle,joka alunperin laittoi tämän linkin blogiinsa.

I've been admiring these pictures few days now. How beautiful! And what a story. I'm just blown away. And I have a blak&white fever now. And a travel fever too. 
Thanks to Mizyena,who originally put this link in her blog. 

3 kommenttia :

 1. Minä kuulin noista kuvista viikko sitten tyttäreltä. Ne ovat upeita, uskomatonta, että joku ihminen voi kuvata koko elämänsä, tekemättä siitä numeroa ja ottaa noin hienoja kuvia.

  Sinunkin ylin kuvasi on erityisen hieno.

  VastaaPoista
 2. Mahtavia kuvia,ajankuvaa.Jotenkin ihan sykähdytti.Miun olis varmaan pitäny elää tuolloin,kaikki näyttää niin siltä miltä kuuluu,miusta.Katukuva karuudessaan on kaunis.Tämä päivämme on paljon teennäisempi,tekokuituisempi,muovisempi.
  Kiitos kun jaoit tämän!

  VastaaPoista
 3. Kirjailijatar: Niinpä..ja niin surullista,että kuvaaja ei saanut tietää tästä kuuluisuudestaan. Surullista. Mutta ehkä se ei kuitenkaan häntä haittaa,kun ei muutenkaan mitään numeroa kuvistaan tehnyt.. Ja kiitos sinulle:)

  Rimpsukaisa: Sykähdyttäviä nimenomaan! Minuakin kovasti sykähdyttivät. Jäin pitkäksi aikaa tuijottamaan ja haaveilemaan ja pohtimaan..nykyaikaa ja mennyttä maailmaa,kaikkea. Minäkin olisin varmasti viihtynyt menneessä paremmin kuin nyt. Jotenkin surettaa sekin,että ei tuollaisia kuvia saa enää missään.

  VastaaPoista