Pages

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Lumiukko-keli. Tehtiin lapsen kanssa minua pidempi ukko ja lapsen kokoinen heppa. Tai voi se olla myös kissa tai Möhköfanttikin. Oli hauskaa,mutta huomasi kyllä että en ole tehnyt lumiukkoa yli kymmeneen vuoteen: ukko kaatui jo parin tunnin päästä kokoamisestaan. Huomenna mennään korjaamaan. 

Snowman-weather. We made a snowman taller than me and a little horse for P. Well,it could be a cat or a Heffalump too. We had fun,but maybe because I hadn't made a snowman in over ten years,our snowman fell down after just a few hours. We're going to fix it tomorrow.

4 kommenttia :

 1. Meillä on satanut koko päivän lunta, mutta on ollut kyllä vähän vähemmän pakkasta kuin muina päivinä. Olisi pitänyt mennä ulos, mutten vaan saanut mentyä.. ehkä huomenna.
  Teidän lumiukko on oikein hieno, pirteä nenä, lumiukoilla on ihan oma persoonansa ja joskus ne ehkä vaan tykkää hajota, että sitten tekijöillä olisi taas mukavaa puuhailla niiden parissa :)

  Noita Mizyenan vinkkaaman linkin kuvia minäkin olen parin päivän ajan käynyt ihailemassa, aivan uskomattoman upeita kuvia ihmisistä ja kaupungista. Ihmisten ilmeitä on kiinnostavaa katsoa. Kiinnostavaa on myös katsella kuvia, joissa ihmiset tekevät työtä, tuntuu että he ovat silloin jotenkin niin aidon oloisia.

  Tänään olen katsellut vähän erilaisia kuvia, hämmentäviä ja surullisia, mitä voi tapahtua yhdelle kaupungille. Laitan linkin tähän jos haluat käydä katsomassa
  http://www.guardian.co.uk/artanddesign/gallery/2011/jan/02/photography-detroit?picture=370173054#/?picture=370173056&index=12

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kuva tuo ensimmäinen. Tänään kyllä sai jo tehtyä lumiukon lumesta. Eilen yritin tehdä lumiukkoa, mutta ei saanut vielä tehtyä. Itse tykkään kyllä enemmän pikku pakkasesta kuin tästä vesisateesta ja loskasta.

  VastaaPoista
 3. Moi! Sulla on tosi kiva blogi :) Itse vasta aloittelen kirjoittamista ja toistaiseksi päädyin kirjoittamaan kaiken englanniksi... sulla soljuu hyvin molemmat.

  VastaaPoista
 4. Himalainen: Joo,lumiukko oli kyllä hieno mutta aika lyhytikäinen:) Ei sitä saanut oikein edes korjattua,mutta ehkä niitä pääsee tekemään vielä myöhemmin tänä talvena. Oli se ihan hauskaa nimittäin!
  Mies näytti nuo Detroitin kuvat minulle joskus viime viikolla muistaakseni..tai aiemminkin,en oikein muista enää. Menee kyllä ihan sanattomaksi..miten voi kaupunki noin tyhjentyä,tuollaiset upeat paikat jäädä tyhjäksi,kirjatkin vielä hyllyihin. Tosiaankin hämmentävää ja surullista. Ja samalla kiehtovaakin.

  Villasukka: Kiitos! Ja totta,pikkupakkanen on parempi kuin loska ja vesisade,mutta ainakaan meillä ei vielä muuttunut loskaksi. Ja vesisade tuntui niin ihanan keväiseltä kaiken lumen ja pakkasen jälkeen!

  Jessi: Oi,kiitos paljon! Kiva kuulla:)

  VastaaPoista