Pages

tiistai 11. tammikuuta 2011

Sydänkäpyseni / My sweetheart

..on tasan kaksi ja puolivuotias. Tuntuu uskomattomalta ja vähän pelottavaltakin. Aika menee niin nopeasti..liian nopeasti! Mutta tuntuu hyvältäkin. Ihana pieni pörröpääni on jo niin iso! Ja silti kuitenkin vielä niin pieni. Ja kaikesta kiukuttelusta ja uhmasta huolimatta maailman rakkain ja tärkein. 
Tänään ollaan herkuteltu mansikkakiisselillä,leikitty vihdoin järjestetyillä leluilla (mikä piristi leikkejä kivasti) ja pahvilaatikkomajalla,mikä sortui äsken (voi surkeutta),käyty pitkästä aikaa pitkällä kävelyllä,lueskeltu ja hassuteltu. Muutama huonekalukin vaihtoi paikkaa,ei ehkä pysyvästi mutta hetkeksi ainakin. Se piristi minua samalla lailla kuin järjestetyt lelut piristivät lasta. Ja kun pakettiauto saadaan kuntoon,meille tulee vähän lisää järjesteltävää. (toivottavasti pian!)

..is exactly two and a half years old. Feels unbelievable and a bit scary too. Time goes so fast..too fast! But it feels good too. My lovely little furry-haired girl is already so big! But at the same time so small. And despite all the tantrums and this negative age,she's the most important and the dearest of all. 
Today we've been feasting with strawberry-kissel,played with finally rearranged toys (which really cheered up the plays) and with the cardborad-hut,which collapsed a moment ago (what a misery),went for a long walk (first one since ages),read and had fun. Few furnitures changed their places too,maybe not for permanently but at least for a while. It cheered me up same way as the rearranged toys cheered up P. And when our van gets fixed,we'll have to do some more rearranging here. (hopefully soon!)

10 kommenttia :

 1. Kiitos keksiohjeesta, kokeilempa huomenna heti piristykseksi pitkän työpäivän päätteeksi. Iloisen näköinen 2,5 vuotias, puolivuotta vanhempi kuin meidän kuopuspoika. Pahvilaatikot ovat pojan lempipaikkoja myös, aina silloin kun niitä meille eksyy.

  VastaaPoista
 2. kaksi ja puoli on ihana ikä! söpö ja suloinen on hän.

  VastaaPoista
 3. Voi mikä mussukka!Ihanan tuikkivaiset silmät siellä laatikkomajassa.Onnea uudelle kodintäytteelle.Meillä on vaan tarvelista muttei mitään vielä löydettynä.Jalkalamppu,pöytälamppu,vitriini kirjoille,yksi nojatuoli lisää,piano,uusi sohva...Ikuinen projekti tämä koti.

  VastaaPoista
 4. :)
  she looks happy
  happy half birthday to her !

  VastaaPoista
 5. Punaposkinen hymytyttö :)

  Kirpiksen vaasi, kaunis!

  VastaaPoista
 6. She's adorable, your little-big Sweetheart. Mine just turned two in December - they are definitely not babies any longer. It's strange-nice-sad! Nice hut, think we'll make one ourselves!
  Lilli

  VastaaPoista
 7. Meilläkin järjesteltiin tänään leluja, nyt ne pitäisi vain taas keräillä paikoilleen päivän päätteeksi... :)

  Ihana pikku sydänkäpynen sinulla on, nauti hetkistä hänen kanssaan! Ja aina vain ihmettelen, että teilläkö tarkenee noin vähillä talvisaikaankin! :)

  VastaaPoista
 8. Taina: Ole hyvä,toivottavasti maistuvat! Meilläkin odotellaan jo kovasti uutta isoa pahvilaatikkoa,harmi vaan kun niitä ei saa oikein mistään..

  Isoinpapu: Kiitos! Kaksi ja puolivuotiaana on varmaan ihanaa ollakin. Luulisin ainakin..:)

  Rimpsukaisa: Hih,kiitos sinulle:) Ja joo,sanopas muuta. Koti on ikuinen projekti. Mekin tarvittaisiin tytölle uusi sänky,jonkinlainen hylly/vitriini myöskin ja eteiseen uusi kaappihässäkkä. Huh. Onneksi vain sänky on kiireellinen,muita jaksaa ja voi odotella.

  Saganaga: Oh,thank you so much:)

  Marika: Kiitos paljon! :)

  Trollringen: Thank you! And yes,it's strange-nice-sad,altogether! Have a nice hut-making:)

  Mirva: Kiitos! Ja nautin,varmasti:) Nyt meillä on n.19 astetta sisällä,aika lämmintä kun ulkonakin lämpeni..mutta muuten ollaan kyllä tämä talvi oltu sukkahousuissa ja legginseissä ja villatakeissa ja -sukissa:) Lattiat on pirun kylmät ja ikkunoista vetää..nyt kun onneksi vähän lämpeni niin ei tarvitse olla michelin-ukkona sisälläkin!

  VastaaPoista
 9. you have a lovely girl!! her smile is adorable!

  http://aldiladeglispecchi.blogspot.com/

  VastaaPoista