Pages

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Ostin kaupasta melkein neljä kiloa appelsiineja - oli pakko kun olivat vain 50 senttiä kilo! Ja ovat vielä ihanan makeita,nam. Niillä herkutellaan loppuviikko. Lähetin myös postia Barcelonaan,ihailin jo vihertäviä silmuja,tanssin reiteni kipeiksi,keitin kahvia naapurille ja maalasin lapsen kanssa dinosauruksia ja kissoja. Huomenna mennään käymään muskarissa,jos vaikka tällä kertaa jatkettaisiin siellä vähän pidempään (vuosi sitten meni sukset ristiin opettajan kanssa,nyt on eri opettaja) ja saadaan ehkä ystävät kylään. Ja aion myös kokata pinaattilättyjä,ensimmäistä kertaa koskaan. Saas nähdä miten käy.

I bought almost four kilos of oranges from the store - I had to because they were only 50 cents/kilo! And they taste so sweet,yum. We're going to feast with them the rest of the week. I also send some mail to Barcelona,admired those little green buds,danced so that my thighs (I wrote tights first..oops!) are aching now,made some coffee to my neighbour and painted dinosaurs and cats with P. Tomorrow we're going to go visit music playschool and maybe this time we'll keep going there (last year I couldn't stand the teacher,now there's a different lady) and perhaps we get some friends over. And also,I'm going to make spinach-"crepes" for the first time ever. We'll see how it goes.

7 kommenttia :

 1. Meidänkin lähikaupassa on aplarit alessa, mutta niitä ollaan maiskuteltu jo niin paljon, että alkaa jo tulla korvista ulos. Mutta ne on kyllä hyviä, nami :)

  Touhukas päivä, hyviä juttuja, toivotaan että muskarikin menee hyvin.

  Joo ja itsetehdyt pinaattilätyt on herkullisia. Ei yhtään sellaisia kumisia kun kaupan.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on appelsiineja hamstrattu,mehua puristettu osasta,ylellisyyttä aamupalalla :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin just merkkasin keittokirjasta pinaattiletut. Olen kerran tehnyt, mutta fiilis oli väärä ja tarttuivat painavaan valurautapannuun kiinni. Iloisella mielellä ja teflonpannulla ens kerralla sitten :)
  Ja vitsi miten hieno maalaus, pusut taiteilijalle!

  VastaaPoista
 4. Oi, pinaattilettuja. Minä tein pinaattikeittoa kerran tuoreesta pinaatista, eikä sitten tullut mieleen, että sitä tarvitaankin aika tosi paljon, että tulee enemmän kuin yksi lautasellinen, se nimittäin kutistui aika paljon.

  VastaaPoista
 5. Thanks Niina!
  Tittle P. is an artist, I'm passionate about children's drawings.
  Have fun tomorrow!

  VastaaPoista
 6. Pinaattilettuja pitäisikin kokeilla joskus tehdä. Porkkanalettuja olen joskus kokannut, nekin voi olla herkkua jos hyvin onnistuu.

  Söpöjä sorsakuvia ollut täällä :)

  Onnea muskariin!

  VastaaPoista
 7. Solen: Hih,vai että aplarit:) Meillä ei ole enää kuin kaksi aplaria siitä neljästä kilosta jäljellä,hups. Pitää varmaan käydä hakemassa huomenna lisää kun maistuivat niin ihanille. Ja kiitos,muskarissa oli mukavaa! Ja pinaattilätyistä tuli superrrrhyviä:)

  Rimpsukaisa: Meillä ei ole sellaiseta mehupuristinta vai mikä lie onkaan,muuten olisi mehuja väännetty täälläkin. Mutta ovat menneet onneksi ihan tuollaisinakin,nam!

  Outi: Hmm,muistelin että et tykännyt pinaattilätyistä..onko maku muuttunut? :) Mutta voin kyllä suositella,tuli todella hyviä! Lähetän pusut eteenpäin:)

  Tuikkis: Keittoa(kaan) en ole kokeillut,pitää laittaa muistilistalle sekin. Ja kesällä pitää kokeilla lättyjä tuoreesta pinaatista!

  Anna: Thanks to you! :) And yes,she's a little artist:)

  Maija: Kiitos! Ja kokeile ihmeessä,nam! Minä ajattelin kokeilla juurikin niitä porkkanalättyjä seuraavaksi,varmaan ihania nekin!

  VastaaPoista