Pages

torstai 10. helmikuuta 2011

Tsirp tsirp! / Tweet tweet!

Avokadoleipiä aamupalaksi,mukavaa muskaritunnilla,lämmittävä auringonpaiste,villiä menoa ja paljon teetä ystävän luona,puut täynnä sirkuttavia lintuja,ihana paketti Espanjasta ja niitä itsetehtyjä pinaattilättyjä. Voi jestas että niistä tuli hyviä! Nammm. Ja olivat niin helppoja tehdäkin. Nyt mietin että miksi ihmeessä en ole aikaisemmin kokeillut? Yksi huono puoli niissä tosin on..ovat nimittäin niin hyviä,että ahmin niitä liikaa ja nyt on huono olo. Ja silti kuitenkin mietin koko ajan,että jaksaisinkohan vielä yhden..:)

Avocado-breads for breakfast,fun time at music playschool,warming sunshine,wild plays and lots of tea at my friends' home,trees full of tweeting birds,lovely package from Spain and those self-made spinach-crepes. Oh they were so good! Yummm. And so easy to make. Now I wonder why I haven't made them before? Well,they have one bad thing though..they are so good that I ate too much and now I don't feel so good. But still I keep thinking if I could eat one more..:)

7 kommenttia :

 1. Voi että mitkä pullerotassut!Ihanat pienet taikinaiset käpälät :) Ja taas katson että nojatuoli on lasten kokoa.Teillä on ollu kiva päivä.Pinaattiletut on ollu suunnitteilla mutta olen siirtänyt niiden tekoa koska tunnistan tuon ahmimisvaaran ja olen muka herkkulakossa.Muka;tein lisää inkiväärikeksejä,huomenna teen myöhästyneitä runebergintorttuja ja ruisleipää.Omena-kaneli vanilja-kerroskiisseli hupenee jääkaapista hälyyttävää tahtia ja sienipiirakkakin saa kyytiä illan tunteina.Olen ollut maaninen keittiössä tänään.

  VastaaPoista
 2. Omatekemät pinaattiletut ovat kyllä herkkua! Meillä lapset kutsuvat niitä "jättipinaattiletuiksi", koska teen ne yleensä isolla pannulla :)

  Täällä on kivoja kuvia ja hyvä tunnelma :)

  VastaaPoista
 3. Tuo kuva, jossa on tuo 49, se on aivan ihanan veikeä. Kiitos, nämä oli iloisia kuvia.
  En ole ikinä tehnyt pinaattilättyjä ite, olisi hyvä kokeilla, meillä on pakasteessa vaikka kuinka oman maan pinaatteja, ehkäpä on niiden aika nyt :)

  VastaaPoista
 4. Tiaiset laulavat nyt niin ihanasti. Minulla on sellainen hyvä homma, että tintit tulevat laulamaan kevääntulolauljaan minun ikkunani taakse aamulla. Mikä ihana herätyskello!

  VastaaPoista
 5. Que bien!you recived it soon!
  Enjoy it!
  Have a nice weekend!

  VastaaPoista
 6. Rimpsukaisa: Pullerokädet on parhaimmat:) Ja oi mitä herkkuja olet tehnyt,nammmm! Kelpais mullekin. Pinaattilätyissä on tosiaan aika paha ahmimisvaara,mutta kokeile silti..ovat niin hyviä! Ja pullerokäsikin tykkäsi kovasti,äsken pyysi niitä vielä iltapalaksikin puuron sijaan:)

  Jonna: Mekin tehtiin ne isolla pannulla kun ei ole lettupannua,tuli kivoja isoja:) Kiitos sinulle!

  Himalainen: Kiitos! Kivaa kuulla:) En yhtään tiedä mikä tuo numero 49 on..se on Verkatehtaan sisäpihalla,ainoa numero tuossa seinässä. Kiva pirteä yksityiskohta. Ja oi,tee ihmeessä pinaattilättyjä,vielä kun olet niin onnekas että sinulla on ihan oman maan pinaattia!

  Tanja: No oi,ihana herätyskello tosiaan! Täälläkin kova sirkutus,mutta siihen en kyllä herää..vaan yhteen toiseen sirkutukseen mikä kuuluu naapurihuoneesta:)

  Anna: Thank you once again! And yes,Iwill enjoy it!

  VastaaPoista
 7. pretty muted colors such a lovely combo
  If you ever have card packs printed included this close-up shot of the bird, count me as a customer :) GORGEOUS !!

  VastaaPoista