Pages

maanantai 21. helmikuuta 2011

Suklaarusinakausi on alkanut. Niitä lisää kaupasta,ja teetä myös. Miehelle chaita,minulle rooibosta. Niitä ollaankin sitten litkitty koko päivä. Kaivoin myös keskeneräisen huivin pitkästä aikaa esiin,jos vaikka saisin sen kevääksi valmiiksi. Kaikenlaista muutakin tekisi mieli kutoa,harmi vaan kun ei ole kuin kaksi kättä ja niin vähän aikaa. Täälläkin ehdin vain nopeasti käymään.

Chocolate-raisins and more tea from the store. Chai for E,rooibos for me. We've been drinking them all day long. I also started knitting my unfinished scarf after a long time,hoping to get it ready for spring. I would like to knit lot's of other things too,too bad I have only two arms and so little time. That's why I only stop here quickly.

6 kommenttia :

 1. Tuo Chai on lemppareitani. Meni kyllä muutama pussi, että aloin oikeasti tykätä. Huivilanka on hyvänväristä, onko se jotain silkkijuttua?

  VastaaPoista
 2. I also want to start something for the spring
  now that I finished the scarf.
  But I need inspiration, and when I start something then I have more ideas and I want to do more things at once!! ;)
  The sun reflected in the snow is so beautiful!

  VastaaPoista
 3. Minäkin tykkään Chaista erityisen paljon. Se on mulle semmonen talviajan-juoma.

  Ostetaan yksi lisäkäsi, halvalla!

  VastaaPoista
 4. Ai sinun suklaarusina kausi on näin keväisin? Minulla se on jouluna, suklaarusinat on minun konveehteja. Niitä ostan aina super ison pakkauksen jouluksi :)

  Rakastan kanssa chaita, se on niin herkullista ja tuo mieleen aina sen hetken kun olimme sellaisessa kodassa ja sellainen hippityttö keitti chaita isossa kattilassa keskellä kotaa avotulella. Siitä lähtien chai on ollut minulle merkityksellinen juoma.

  Kiirettä pitää itsekullakin.. Muistetaan myös välillä hengähtää.

  VastaaPoista
 5. Vain kaksi kättä ja niin vähän aikaa, tuttua tuttua. Ihanan näköinen on huivin alku!

  VastaaPoista
 6. Liivia: Mieskin tykkää tuosta,mutta minä en ole saanut juotua.. Ja voi,olisikin silkkiä! Mutta ihan vain villan ja nylonin sekoitusta on,HjerteGarnin Kunstgarnia. Mukavan tuntuista.

  Anna: Thank you! And I'm exactly the same..I want to do ten things at the same time:)

  Minja: Olen vähän ihmeissäni kun en tosta chaista tykkää,siinä on kuitenkin kaikkia ihania mausteita.. Kerro sitten minullekin mistä niitä lisäkäsiä saa! :)

  Solen: Hmm,no syön kyllä suklaarusinoita ihan ympärivuoden mutta aina näin kausittain..ja yleensä aina näin keväisin on yksi kausi:)
  Ihana chai-muisto! Voi että. Tuollaisessa tilanteessa se maistui varmaan ihanalta,ja niin,merkitykselliseltä:)

  Leena: Kiitos! Ja niin,kunpa aikaa voisi saada jostain lisää..

  VastaaPoista