Pages

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Tälle päivälle oli suunniteltu kiva reissu Tampereelle,mutta jouduttiinkin jäämään kotiin kun molemmat ruutupaitaiset ovat kipeitä. Aluksi harmitti,mutta ei enää. Oli mukava päivä ilman reissuakin. Leikittiin ja luettiin,järjestettiin maustekaappi ja lapsen lelut,tehtiin hyvää ruokaa ja herkuteltiin toscapiirakalla. Kävin myös koirien kanssa pitkällä kävelyllä ensimmäistä kertaa yli viikkoon ja se teki hyvää. Vielä olisi tiedossa elokuva,irtokarkkeja ja kutomista,ehkä kupillinen teetäkin. Mukavaa iltaa teille!

We was supposed to make a little trip to Tampere today but both of those checkered-shirted were (and still are) sick. At first it felt bit frustrating,but not anymore. Day was nice even without the trip. We played and read books,organized our spices and P's toys,made delicious food and feasted with an almondpie. I went for a walk with our dogs too,for the first time in over a week and it felt so good. We still have some candy and a movie waiting for us,and some knitting and maybe a cup of tea for me too. Have a nice evening!

3 kommenttia :

 1. Meillä on kuopus potenut viikon verran flunssaa, välillä näyttää paremmalta, välillä huonommalta. Ihanan valoisa tuo toinen kuva, aluksi katsoin että oksilla istuskelee lintuparvi, kunnes huomasinkin sen olevan lunta. Taitaa olla aika käydä näöntarkastuksessa, heh.

  VastaaPoista
 2. Voi sentään, flunssaa on nyt joka puolella, toivottavasti paranevat pian. Joskus kun joku asia peruuntuu, niin sen tilalle saakin jotain parempaa. Monesti olen sen huomannut. Hyvä, että ei harmita enää ja teillä oli kaikesta huolimatta mukava päivä.

  Irtokarkit kuulostavat houkuttelevilta :)

  VastaaPoista
 3. Kylmähän täällä olisi ollut...Kävin perjantaina Tampereella ja hyvä jos sata metriä pystyi kävelemään. Oli ehkä talven jäätävin keli.

  VastaaPoista