Pages

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Tuulessa tuntui vielä talvi,mutta olo oli jo keväässä. Ostin kolme pääsiäsmunaa,auringonkeltaisen topin ja 10 litraa multaa. Järjestin vähän vaatekaappiani ja löysin lapselle vanhan mekkoni,muistaakseni Sveitsin tulianen joskus aikoinaan. Tein värikästä ruokaa,ihailin pajunkissoja ja mietin uutta järjestystä. Ulkona keräsin lapselle jääpuikkoja,kiersin lätäköt ja kuuntelin kuinka hiekka rahisi kenkien alla.

Wind was still wintry,but I felt spring-like. I bought three easter eggs,a sunny yellow tank top and 10 litres of dirt. I organized my wardrobe and found my old dress for P. It's an old souvenir from Switzerland if I remember right. I also made some colourful food,admired catkins and ponder how to organize some corners again. Outside I picked some icicles for P,went around puddles and listened how the sand rasped under my shoes.

8 kommenttia :

 1. Kyllä, olo on jo keväässä. Ostin ensimmäiset siemenet ja olen tutkinut puutarhakirjoja ahkerasti pitkin päivää.

  Mukava kuulla, että olet jo parempi.

  VastaaPoista
 2. Beautiful photos.
  Love the first one especially.

  VastaaPoista
 3. It's moving towards spring here in Alberta, the snow is melting and the days are warmer. I can't wait to find the first catkins of the season.

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia,kenkien alla rapisen hiekan ääni on yksi kauneimmista äänistä pitkän talven jälkeen!
  tuli ihan haikuolo,miun mummolassa oli samanlaiset kaapinovet.

  VastaaPoista
 5. Voi mikä mekko! Ja valo, kevät!

  VastaaPoista
 6. Näissä kuvissa on kyllä kevät! Toisin kuin täällä, lunta sataa taas... Ajatukset ovat kyllä jo keväässä täälläkin, vähän vain meinaavat ottaa takapakkia tämän sään vuoksi.

  Mekko on ihana, ja nuo teidän kaapinovet - ihanat! Meidän mummolassa on samanlaiset, tykkään niistä hurjasti :)

  VastaaPoista
 7. A beautiful collection of moments.

  xoxo,
  Gina

  VastaaPoista
 8. Solen: Minäkin ostin sieminiä,mutta en ole vielä saanut innostusta laittaa niitä multaan..osalle kukistakin pitäisi vaihtaa mullat mutta se innostus latistui lumisateeseen. Jos vaikka ensi viikolla sitten..

  Coco: Thank you so much!

  Katherine: I hope you find some catkins,they're so sweet:) Happy spring days to you!

  Maamo: Se on kyllä ihana ääni! Ja kiitos:) Nuo vanhat kaapit ovat kyllä yksi lemppariasiani tässä talossa:)

  Leena: Kiitos!

  Malla: Kiitos sinulle! :) Kaapinovet ovat ihanat minustakin,tuntuu kivalta että ne on säästetty. Ja että mekkokin on säästetty:) Täälläkin mentiin taas tänään takapakkia..ärsyttää,mutta onneksi kevättä kohti kuitenkin mennään.

  Gina: Thank you Gina!

  VastaaPoista