Pages

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Vihdoinkin vähän parempi päivä ja olo. Jaksettiin jopa käydä nopeasti ulkona lapsen kanssa ja raitis ilma teki hyvää. Aurinko lämmitti ihanasti ja bongailtiin pajunkissoja joka puolella,otettiin muutama oksa maljakkoonkin. Koti on kaaoksessa viikon sairastamisen jälkeen,mutta siivoamisen sijaan ollaan maalailtu ja piirrelty ja illalla katsottiin Naapurimme Totoro. On se vaan ihana! Huominenkin menee varmaan laiskotellessa,jos vaikka saataisiin itsemme terveiksi. Toivottavasti pian,sillä tulen kohta mökkihöperöksi.

Finally a bit better day and condition. We even managed to go for a little walk with P. and fresh air felt so good. Sun warmed us up as we spotted catkins everywhere and took few branches for a vase too. Home is a mess after one week of being sick,but instead of cleaning we've been painting and drawing and in the evening we watched My Neighbor Totoro. Oh,it's so lovely! I guess we're going to rest on tomorrow too and hopefully get better soon. I really hope so,because I'm going to become a cabin crazy soon.

12 kommenttia :

 1. Oi oi mikä parhausmekko siulla!Huolisin heti,tuo on just se imartelevin malli miulle :) Värikin on täydellisen monikäyttöinen.Parenemista toivotan teillekin,ei ole kiva sisällä nuhjata kun ulkona puhaltaa keväinen tuuli.

  VastaaPoista
 2. Mekkoa ihailen minäkin. Kaunis ja sopii sinulle, ihanasti napit selässä.

  Hoidatte itsenne kuntoon ja siivoaminen tulee sitten sen jälkeen. Maalaaminen on paljon kivempaa ja siksi tärkeämpää toipumisen kannalta :)

  Totoro on niin ihana minunkin mielestä!

  VastaaPoista
 3. Vau mikä mekko! Heti alkoi pienet ompeluajatukset - kadoksissa olleet - raksuttaa. Mun pikkuinen kotini on kans ihan kammottavassa siivossa, olen ollut huonolla tuulella ja huonossa kunnossa, lisäksi kamalan kiireinen. Nyt oikeasti ODOTAN sitä hetkeä, että ehdin siivota.

  VastaaPoista
 4. so glad to hear you feel better xo
  L. & i love all the Miyazaki movies/stories, all so poetic & lovely. btw i bought some more moomins comics this weekend ;)
  is this pretty grey dress one that you made for yourself ?!

  VastaaPoista
 5. Totoro on yksi munkin lempielokuvista. Olen miettinyt uudelleen katsomista. Tänään voisinkin katsoa sen ja napostella vähän herkk..hedelmiä :)

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti paranette pian, ennen kuin mökkihöperyys iskee! Tämä teksti ja kuvat oli semmoiset, että tuntui että olisi pitänyt lukea muistikirjan kanssa. Muistiin ainakin Totoro (olen kyllä kuullut siitä, mutten katsonut), pajunkissojen hakeminen ja uusien vesivärien osto. Kaksi viimeistä on ollut mielessä muutenkin, mutta aina ne vaan jotenkin jää, on niin laiskottanut viime aikoina.

  VastaaPoista
 7. Good to hear that you feel better.
  That movie is beautiful, very sweet.
  Have you received mail lately?;)
  Take care!

  VastaaPoista
 8. Totoro on niin symppis. Ja olen samaa mieltä muiden kanssa: mahtava mekko nappeineen!

  VastaaPoista
 9. Rimpsukaisa: Oo,kiitos! Minullekin tuo on imartelevin malli ja paras väri:) Ihan vielä ei olla täysin terveitä mutta pakko oli käydä ulkona..ei maltettu olla sisällä kun aurinko paistoi niin ihanasti! Toivottavasti ei kostaudu vaan..

  Solen: Kiitos:)! Ja juu,maalaaminen voittaa kyllä aina siivoamisen! Taisi se auttaa flunssaankin,nyt on paljon parempi olo:)

  Maijja: Hih,kiitos! Hyvä jos sait inspiraatioita! Ja kun olet niin taitava ompelemaan,väännät tällaisen mekon varmaan hetkessä..:)
  Se on jännä,miten siivoamistakin voi odottaa,siis että löytää aikaa sille. Joskus se oli kamalinta mitä tiesin:)

  Valerie: Thanks:) I like it too now when I have my energy back! It's so awful to be sick..
  I haven't seen other Miyzaki films,have to see them too soon! And how great! Did you found those comics there in France? Written in France?
  And oh,I wish that I could make a dress like this but no,I can't..it's from a flea market,originally by H&M.

  Tuulia: No hyvä jos muistutin! Ja hmm..minä en kyllä tyytyisi hedelmiin elokuvan aikana,herkkuja olisi saatava:)

  Mirva: Pääsin onneksi hetkeksi tuulettumaan kun kävin kaupassa - heh:) Ja kävelyllä päivällä. Eiköhän tämä tästä. Ja oi,katsokaa Totoro! Se on ihana,lapsikin tykkäsi. Muutama kohta oli aika jännä,mutta ei liian kuitenkaan. Kaivoin pitkästä aikaa vesivärit esiin kun alkoi taas tylsistyttämään kaikki muu..mutta eivät nekään kauaa kiinnostaneet. Jotain uutta tekemistä pitäisi kyllä keksiä,hmm.

  Anna: Thanks! And oh yes,I have! I just hadn't had time to send you any email but thank you so much! It was such a lovely surprise:) !

  Liivia: Kiitos!

  Maija: Joo,niin on! Symppis on ihan oikea sana:) Kiitos:)

  VastaaPoista
 10. Mekkoa ihaillaan tämänkin ruudun välityksellä. Onko se omaa tuotantoa vai kaupasta/kirpparilta löytynyt?

  VastaaPoista
 11. Anna-Kaisa: Ei sentään omaa tuotantoa,kirpparilta ostin..alun perin H&M:n.

  VastaaPoista