Pages

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Harmaa maanantai / Grey Monday

Hiekkalaatikkoleikkejä lumisateessa,kaksi lumikelloa pihassa,kortti Lapista,puolikas työpäivä ja ihan liikaa tummaa suklaata. 

Playing at the sandbox in a snowfall,two snowdrops in our yard,a postcard from Lapland,half day at work and way too much dark chocolate.

7 kommenttia :

 1. Harmaa oli minunkin maanantai. Aamusella satoi jopa lunta, joka onneksi kyllä loppui pian.
  No ainakin sain tehtyä töitä. Kotona hommien teko on aina hieman kyseenalaista, kun ajautuu vain tekemään jotain ihan muuta, kuten nauttimaan aurinkoisesta ilmasta. Että oikeastaan ihan hyvä, että oli harmaa maanantai.

  toivotaan parempaa huomista!

  VastaaPoista
 2. Äh, katsoin tuota suklaakuvaa nälkäisenä ja nyt alkoi tehdä hirveästi mieli tummaa suklaata. Mitä suklaata kuvassa on? :)

  VastaaPoista
 3. Mitä? Voiko tummaa suklaata syödä LIIKAA??? Harmaa maanantai oli sikäli ihan hyvä päivä, että sain siivottua kirjahyllyn kun ei uloskaan tehnyt mieli ja oli vapaapäivä.

  Aurinkoisempaa huomista!
  t. Niini

  VastaaPoista
 4. Solen: Täälläkin satoi lunta aamulla..oli aika ikävää,vaikka onneksi se sulikin heti pois. Minulla se on vähän vaihtelevaa - välillä saan vaikka mitä aikaiseksi aurinkoisella ilmalla ja harmaa lamaannuttaa ja välillä sitten käy juuri noin kuin sinulla. Nyt odotan kyllä kovasti aurinkoa:) Toivottavasti huominen on parempi!

  Anskumari: Voi,anteeksi:) Minullekin käy aina noin,että näen blogeissa jotain ihanaa herkkua ja sitten sitä alkaa tekemään mieli..ja tietenkin juuri iltaisin. Tuo suklaa on Lidlistä,70 % tummaa Ecuadoria.

  VastaaPoista
 5. Niini: Heh,näköjään voi! :) Ja kiitos,aurinkoseimpaa huomista sinullekin!

  VastaaPoista
 6. I love this set and the beautiful muted colors !!
  It is a sweet portrait of P !
  So you work part-time ? a part-time is better I believe, if you want to still enjoy seeing your child growing... well, it is only my opinion of course !

  VastaaPoista