Pages

perjantai 8. huhtikuuta 2011

Perjantain parhaat: munakas-aamianen,aamupäivä kaupungilla lapsen kanssa,lisää lempiteetä herkkukaupasta,muutama ihana kirppislöytö: villatakki 2 e,kynttilänjalka 1 e ja pinnatuoli 5 e (!),nopeasti sulanut lumisohjo,postilaatikossa odottaneet uudet ja kauniit Toastit,miehen tekemä herkkuruoka ja yhdessä vietetty iltapäivä,pistaasit,ilta-auringon pilkahdus puiden takaa. 
Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Best things on Friday: an omelette-breakfast,morning at the town with P.,more favourite tea from a deli,few lovely flea market finds: cardigan 2 e,candlestick 1 e and a chair 5 e (!),quickly melted slush,new beautiful Toast-catalogues that were waiting in our mailbox,delicious food that E. made for us and an afternoon with him,pistachios,a glimpse of an evening sun behind the trees. 
I wish you all a sunny weekend!

5 kommenttia :

 1. Ihana perjantai! Olin tänään Kaupungissa mutta en ehtinyt kiertää kirpparin kirpparia, kun aamulla oli markkinointiluento ja iltapäivällä näyttelyn ripustamista. Tehokas päivä, vaikka ei kovin mieleinen :)
  Toasti saapui minullekin ja se on kyllä aina yhtä ihana. Vaikka en koskaan osta mitään sieltä, niin katalogi täytyy aina tilata, kun kuvat on niin mahtavia.

  Ihanaa,ja toivottavasti aurinkoista, viikonloppua sinullekin ihana Niina!

  VastaaPoista
 2. Aurinkoa sinne myös!

  Ihanan oloinen perjantai siellä :))

  VastaaPoista
 3. Kävin täällä jo eilen, myöhään, juuri ennen koneen sammuttamista. Aamulla huomasin ajattelevani tuoliasi, se on niin upea! Täytyy varmaan lähteä kirppikselle tänään...

  Aurinkoista lauantaita, tuollaisen ihanan perjantain jälkeen on mukava jatkaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. I love your photos - such a beauty..
  have a sunny sunday!

  moa

  VastaaPoista
 5. Solen: Voi,kiitos sinulle! Itse olet ihan ihana:) Toastin kuvastot ovat kyllä kauniita - niin kuin kaikki ne tavarat ja vaatteetkin..tuntuu kyllä vähän hölmöltä tilata niitä kuvastoja kun en usko että minulla on koskaan varaa tilata sieltä mitään..mutta kuvastot ovat melkein kuin kirjoja minulle. Ja pelkät kuvatkin riittävät.

  Minja: Kiitos,oli kyllä:) Aurinkoa teillekin!

  Mirva: Olin ja olen kyllä vieläkin aivan innoissani tuosta tuolista! Se oli ihan piilossa yhdessä nurkassa,pölyinen ja täynnä tavaraa..mutta myynnissä kuitenkin. Harmi kun niitä ei ollut enempää,mutta on tuokin jo alku:) Toivottavasti oli onnea kirppiksillä jos kävit! Ja aurinkoisia päiviä sinnekin!

  Moa: Thank you so much! Have a great new week! :)

  VastaaPoista