Pages

torstai 12. toukokuuta 2011

*****

Käytiin eilen illalla isälläni katsomassa kissanpentuja ja ne olivat maailman suloisimpia! Niin hassuja ja veikeitä ja ihania ja pehmosia. Joskus otetaan yksi meillekin,mutta ei vielä. Onneksi isän luokse pääsee silittämään kissoja koska vaan:)

We went to my dad's house yesterday evening to see the most cutest kittens in the world. They were so funny and lovely and soft! Some day we'll get one too,but not now. Luckily we can go to my dad's place to pet cats whenever we want:)

7 kommenttia :

 1. Kylläpä on kauniita kissoja :) Ja mikä talo! vau!

  VastaaPoista
 2. Minulla on meneillään ihan hirmuinen kissanikävä, tämä ei nyt kyllä yhtään helpottanut... Mutta oi oi oi, ne ovat niin suloisia, ihania, lutuisia, pehmeitä pieniä nahkaneniä. :)

  VastaaPoista
 3. Voihan kattimatit, ihanaisia :) Ja muuten aivan helmisandaalit, saako udella mistä noin viehkeän ja mukavan oloisen näköisiä kenkiä löytäisikään?

  VastaaPoista
 4. Milla: Hih,niin ovat:) Isäni asuu tuon talon toisessa päädyssä,se on entinen mummolani. Ihana minustakin.

  Ilona: Voi ei,ei kyllä varmaan helpottanut:) Mutta tiedätkö,minulla on ihan sama ikävä..se onneksi vähän helpotti kun pääsin paijailemaan noita palleroita:)

  Parolan asema: :) Kengät ovat Eccon,mutta ostin ne joskus talvella muutamalla eurolla kirpparilta..en tiedä kuinka vanhat/uudet ovat,ainakin tosi hyväkuntoiset ja tosiaankin todella mukavat ja ihanat jalassa! Käy Eccon liikkeessä kurkkaamassa jos siellä olisi jotain samantyylisiä vielä:)

  Katherine K: Yes,they really are! :)

  VastaaPoista
 5. Voi mitä palleroisia <3

  Sulla on samanlaiset sandaalit kun mulla (ja mun tän päivän vieraalla :D ) Ne on vana ihan parhaat jalassa! Kauniit ja maksoivat pari euroa kirpparilla.

  VastaaPoista
 6. Uksomattoman hellyttäviä kavereita. Minua ei parane päästää tuollaisten luo, voisin vahingossa ottaa jonkun mukaani.

  VastaaPoista