Pages

perjantai 13. toukokuuta 2011

Ulkona pauhaa kova tuuli. Tuomi kukkii. Toin oksia sisälle,yksi niistä tuoksuu ihanasti yöpöydällä äidiltä saadussa vaasissa. Olen ollut kiukkuinen koko päivän,meni ensimmäistä kertaa hermot anoppiin. Hyväähän hän vain tarkoittaa,mutta rajansa kaikella. No,eiköhän se tästä. Onneksi kaapissa odottaa leivos ja pöydällä muutama kirja. Huomenna on toivottavasti parempi päivä.
(Blogger näköjään poisti eilisen postaukseni ja kaikki kirjoittamani kommentitkin. Onneksi olin jo valmiiksi kiukkuinen. Ärsyttävää.) 
Edit: teksti tuli takaisin,jee!
 
There's a gusty wind outside. Bird cherry is blooming. I brought some branches inside and one of them is smelling lovely on my night table,in a vase that I got from my mom. I've been quite snappy today - I totally lost my temper with my MIL for the first time. I know she only means good but I just had to raise my voice. Well,I guess things will be alright. Luckily I got a pastry waiting for me and few books on the table too. I hope it's a better day tomorrow. 
(Apparently Blogger removed my previous post and all the comments I wrote too. Luckily I was angry already but still..very annoying.)
Edit: that post came back,yey!

8 kommenttia :

 1. Kiukusta huolimatta kauniit kuvat.Kuten aina,pidän kuvistasi kovasti,niissä on sellaista levollista tunnelmallisuutta.

  VastaaPoista
 2. Mä luulen, että ne kirjoitukset ja kommentit palautuu, joten malttia vaan...

  VastaaPoista
 3. Hello, we all lost our latest blogentry, I think. I really love your blog, your photos are breathtaking! And I can see you are a tree lover:)

  VastaaPoista
 4. Voi ei kun kiukuttaa :< mua on ainakin aina auttanut paljon kun oon soittanut yhdelle kivalle tytölle ja purkanut kiukun ja nauranut päälle :) saa siis soittaa. ps. ihanat byysat!

  VastaaPoista
 5. Kukkiiko siellä jo tuomi? Miten minä en ole löytänyt vielä kukkivaa tuomea. No, vanhassa pihassa kasvoi tuomi, täällä ei.

  Ihania kaikki kuvat, niissä on kesä. Olen nauttinyt öisistä sateista, kun kaikki tuoksuu nyt niin ihanalta.

  Kaikki kommentit katosivat minultakin, höh:(

  VastaaPoista
 6. Rimpsukaisa: Kiitos! Kovin kauniisti sanottu:) Ja kiukkukin on onneksi jo laantunut..:)

  Kummitustalon Stella: Joo,näinhän se olikin sitten.

  Lise B: Yep,I realized that too and now they're all back! And thank you so much!! Feels good to hear that. And yeah,I'm definitely a tree lover,they're wonderful! :)

  Outi: Olisinkin soittanut jos olisin ehtinyt mutta piti mennä töihin..:( Soitan sulle ensi viikolla! Ja hih,kiitos:) Oon kattelut noita jo pitkään ja nyt kun olivat alessa,niin ostin pois. Niin mukavat päällä:)

  Kirjailijatar: Joo! On kukkinut jo jonkun aikaa. Itsekin ihmettelin,kukkii melkein kaksi viikkoa aikaisemmin kuin viime vuonna.. Toivottavasti löydät pian kukkivan tuomen! Tuoksu on niin hurmaava. Ja kesäyöt ja sateet,nekin.

  VastaaPoista
 7. Tuo maljakko on maailman ihanin, ihanista ihanin!!!

  VastaaPoista
 8. Liivia: Oi,kiitos! Minäkin tykkään kovasti. Ja ajattele,että äitini olisi heittänyt sen menemään ellen olisi ottanut sitä..!

  VastaaPoista