Pages

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Viikonloppuna ollaan järjestelty leikkimökkiä ja pihaa,syöty hyvää pitsaa ja paljon jäätelöä,ihmetelty ja ihasteltu villiä tuulta,hinnoiteltu tavaraa kirpparille ja kerätty raparperiä. Lapsi halusi kovasti raparpeikkopiirakkaa,mutta sitä tehdään huomenna jos saadaan ystävät kylään:) Ihanaa iltaa kaikille!

On weekend we've been arranging our playhouse and yard,eaten good food and lot's of ice-cream,wondered and admired the wild wind,priced things for flea market and picked rhubarb. P. wanted to have a rhubarb-pie - which she said funnily,it would be something like rhugnome-pie in English:) - but I'll make one tomorrow if we have some friends over:) Lovely evening to all of you!

4 kommenttia :

 1. Raparperiakin jo? Minusta tuntuu, että koko kesä tulee nyt niin vauhdilla, etten ehdi oikein tajutakaan. En pysy vauhdissa mukana, vaikka kovasti yritän.

  Suloisia raparpereja :)

  VastaaPoista
 2. Onpas raikkaita ja pirteitä kuvia. Raparperi näyttää kauniilta.

  VastaaPoista
 3. Keltainen lipasto on kaunis, väri ihana.
  Ja raparperit näyttää tosiaan hauskoilta tuossa.

  VastaaPoista
 4. Kirjailijatar: Joo! Ja vaikka kuinka paljon:) Ihan sama olo mullakin,en oikein meinaa pysyä tämän kevään (tai oikeastaan jo kesän) perässä..hurja vauhti.

  Maija: Kiitos! Raparperi on kaunista..ja hyvää:)

  Liivia: Kiitos! Löysin lipaston viime keväänä roskalavalta ja nyt vihdoin sain sille hyvän paikan. Mies olisi halunnut heittää sen pois jo monta kertaa mutta onneksi pidin pääni enkä antanut:)

  VastaaPoista