Pages

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Kaupungissa on uusi kahvila ja miten ihana se onkaan! Kävin siellä tänään lapsen kanssa ensimmäistä kertaa ja siitä tuli heti uusi lempparini. 1800-luvulla rakennettu vaaleanpunainen tiilirakennus (Fredrika-talo),punavalkoiset ruutulattiat,ihana tunnelma,ystävä tiskin takana,kahden euron jättiläiskeksi,neilikat maljakossa ja iso kannullinen rooibosta - täydellistä. Paikan nimi on Hoffi ja se löytyy Wetterhoffin vierestä Palokunnankadulta. Menkää tekin!

There's a new café in town and it's lovely! I visited it for the first time today with P. and it became my favourite place right away. Pink brick house built in 19th century,red&white checkered floors,wonderful athmosphere,a friend behind the desk,huge cookie,cloves on every table and a big teapot of rooibos - just perfect.

7 kommenttia :

 1. Kiitos vinkistä, tuonne suunnistan heti huomispäivänä kun on asiaa keskustaan. Näyttää tosi kivalta.
  Kyllä on viihtyisää kahvilaa jo odoteltukin!

  t. Niini

  VastaaPoista
 2. Melko houkutteleva paikka ja tuo keksi! :D

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihanan näköinen paikka! Oikeastaan ainoita asioita mitä kaipaan kaupungista on kahvilat. Rakastan istuskelua kahviloissa ja ohikulkevien ihmisten tutkailua.

  VastaaPoista
 4. Beautiful place!I like the ground!

  VastaaPoista
 5. looks like a lovely place to go & unwind for a bit. even better if the people running it are your friends !
  it gives me the idea that i should go to town more often and visit cafés (& maybe take pix) bececause the weather has been SO bad for SO long that i feel numb :(

  VastaaPoista
 6. Niini: Hyvä,toivottavasti tykkäsit paikasta yhtä paljon kuin minäkin:) Ja sanos muuta,tuollaista paikkaa on odoteltukin tänne!

  Milla: Keksi on juuri niin hyvää kuin miltä näyttääkin:)

  Solen: Täällä ei ole kovin hyviä kahviloita,tämä on ensimmäinen oikeasti kiva ja viihtyisä. Minäkin tykkään istuskella ja tutkailla ohikulkijoita:)

  Anna: Thanks! Me too:)

  Valerie: It is! And yes,it's really nice to know the "owner"..:)
  And oh,do go! And do take pictures too! I would be nice to see your favourite cafe etc:)

  VastaaPoista
 7. Hei, mikä on tuon kahvilan nimi? Tiedustelisin heiltä lattialaattakauppaa? Etsin kuumeisesti 15x15 lattialaattoja, joilla saisi tehdä shakkiruudukon, mutta kummallisen vaikeaa niitä on löytää. Tai, jos joku teistä tietäisi mistä niitä saa : )

  Tilda

  VastaaPoista