Pages

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Lisää tahmaisia päiviä. On ollut uimista,kaupunkiseikkailua,sitruunalimonaadia,ihanaa seuraa,haahuilua sisällä ja ulkona,vadelmavälipala metsässä,ensimmäiset oranssit lehdet,ikäviä ajatuksia ja kamalia uutisia,papuja ja avokadoja,liian vähän luettavaa,koirien uittamista,suklaajäätelöä ja ärsyttävä,loppumaton väsymys. 

More sticky days. There's been swimming,adventuring at town,lemonade,wonderful company,wandering inside and outside the house,rasberry-snack in a forest,first orange leaves,bad thoughts and horrible news from Norway,beans and avocados,nothing to read,taking the dogs to swim,chocolate ice-cream and irritating,endless tiredness.

4 kommenttia :

 1. Ikävää tuo kamala uutinen.

  Viimeinen kuva on hieno. Minullakin oli pari päivää ihanaa seuraa, tuntuu että sain virtaa koko ensi viikoksi.

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään vipasta kuvasta. Otin päivänä yhtenä melkein samanlaisen, siitä puuttuvat vain nuo oranssit lehdet, jotka juuri hienoja ovat. Vaikka ei kiva kun niitä on jo...

  VastaaPoista
 3. voi onko siellä jo oransseja lehtiä? Tuntuu ihan mielettömältä, että kesä on jo ehtoopuolella. Mihin se oikein muka katosi? Vaikka tämän kuumuuden perusteella sitä on vielä ainakin hetki jäljellä.
  Minäkin pidän viimeisestä kuvasta kovasti.

  VastaaPoista
 4. Kirjailijatar: Niin,tarkoitin Norjan uutisia,mutta oli tässä lähipiirissäkin juuri kamala tapaus mikä mietityttää vielä pitkään..
  Ihana seura tekee kyllä kaikesta paremman.

  Liivia: Niin,sehän siinä ristiriitaista onkin..että keltaiset ja oranssit lehdet näyttävät kauniilta,mutta niitä ei vielä tarvisi olla eikä tulla..:)

  Solen: Joo,apua! Ihan samaa mietin minäkin..mutta kuumuus tosiaan tekee kesäisen olon,vaikka illat ovatkin jo aika viileitä. Ja pimeitä. Kiitos sinulle!

  VastaaPoista