Pages

lauantai 13. elokuuta 2011

Helsinki II

Kaksi päivää ja yksi yö mitä ihanimmassa seurassa ja paikassa. Voi jestas miten hyvää teki olla hetken aikaa villi ja vapaa,olla pelkkä Niina vain. Ei tarvinut huolehtia kenestäkään muusta kuin itsestään. Se oli juuri niin hienoa kuin muistinkin.

Two days and one night with the most loveliest company and place. Oh,it felt so good to be wild and free for a moment,to be just me,Niina. I didn't had to take care of anyone else than me. It was just as great as I remembered.

5 kommenttia :

 1. Kivaa kun oli kivaa ja onnistunut reissu!

  VastaaPoista
 2. I try to do that once a year. for about two days.
  It's good for everyone in the family.
  I enjoy the golden colors oh helsinki through your eyes/camera.
  And I'm so happy for you that you had that fun break xxx

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniit sävyt kuvissa! Ja alimman kuvan lamppu, se on ihana.

  VastaaPoista
 4. Taas ihan älyttömän ihanat kuvat! Postikorteiksi jokainen, ostan heti, kiitos! Kiva että oli onnistunut reissu, jokainen meistä tarvitsee välillä ihan omaa aikaa ja usein käy niin, että löytää ITSENSÄ äitiyden ja vaimouden vaatteiden alta! Mukavaa sunnuntaipäivää!

  t. Niini

  VastaaPoista
 5. Minja: Joo,oli kyllä ja teki hyvää:)

  Valerie: I have to start doing this too,at leat once a year...felt so good! And true,itäs good for everyone. Helsinki was so beautiful and it was so nice to shoot in a "new" place. Thank you so much dear!

  Malla: Kiitos! Minäkin tykkäsin ystävän lampusta:)

  Niini: Voi apua,kiitos sinulle! Olen yrittänyt teettää kuvia koko kesän mutta aika ja raha ovat pistäneet vastaan..mutta nyt syksyllä kyllä teetän ja varmasti näistä ainakin joku pääsee mukaan:) Ja totta,oli niin ihanaa huomata että olen vielä minä,sama vanha Niina:) Mukavaa uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista