Pages

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Helsinki III

Parhaita olivat valoisat sisäpihat,ystävän tekemä aamupalasmoothie,Hakaniemen kauppahalli,cappuccinoon tipahtanut sormus (saatiin hyvät naurut!),mantelicroissant,meren ja kaupungin tuoksu,ystävälliset ja tyylikkäät ihmiset,Torkkelinmäki,se että kävellen pääsi joka paikkaan ja että kaikki oli lähellä,pienet kahvilat joihin kurkittiin ja poikettiin,kehäkukka-rooibos,rappuset ja risteilevät pikku kadut,Kansalliskirjaston katto ja ikivanhat kirjat,eloisuus,tuliset mantelit joita syötiin Ruttopuistossa,Vii Voan-kauppa ja sen mieletön valikoima,ihmisvilinä,rentous...ja niin edelleen.

Best things: bright inner courts,morning-smoothie that my friend made,market hall in Hakaniemi,ring that dropped into a cappuccino (we had a good laugh!),almod croissant,the smell of sea and city,friendly and stylish people,Torkels Hill,that you could walk everywhere and everything was near,small cafés we peeked into and stopped by,marigold-roibos,crisscrossing stairs and little streets,National Librarys ceiling and old books,vitality,hot almonds that we ate in a park,Vii Voan-shop and its wonderful seletion,bustling people,relaxed athmosphere..and so on.

8 kommenttia :

 1. Sinulla on ollut ihana oma matka!Kiitos kuvista joissa tuntuu Helsinki.

  VastaaPoista
 2. Voi Torkkelinmäki on mulle niin rakas paikka!
  Ja tuossa ekan kuvan vihreässä talossa olen monenmonta iltaa viettänyt välillä yöksikin jääden:)

  VastaaPoista
 3. Maria: Kiitos! Ja miten kivaa kuulla,että kuvissani tuntuu Helsinki:) Matkani oli ihana..enkä malta odottaa,että pääsen pian uudestaan!

  Liivia: Oletko asunut siellä joskus? Se oli upea paikka ja ihan uusi minulle! Ihana salapaikka keskellä Kalliota:) Ja voi,onnekas sinä ja onnekas ystäväsi joka tuossa talossa asustelee tai on asunut!

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavat Helsinki-kuvat. Kuin olisit ollut ulkomailla. Minullekin Torkkelinmäki on läheinen, siellä ihan vieressä asuu eräs läheinen. Mahtavia kuvia, kun ehtisikin joskus katsella Helsingissä kunnolla ympärilleen. Ja kiva, että pääsit tuulettumaan :)

  VastaaPoista
 5. Onpa värikkäitä kuvia tutuilta kulmilta. Olet käynyt meidän talon lähellä myös :) Ensi viikolla minäkin lähden kameran kanssa liikenteeseen, kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista
 6. Kirjailijatar: Kiitos! Ja tiedätkö,siltä minusta vähän tuntuikin:) Oli ihanaa tuulettua,kyllä.

  Maija: Hih,jännää:) Ja kiitos ja ole hyvä vain,hyviä kuvaamisia sinulle!

  VastaaPoista
 7. sounds great !

  this brings a smile when is ee i read two of the books in the photo and one of my old friends had this J.Joplin album :)

  VastaaPoista
 8. i ... see ...
  pfff :P

  VastaaPoista