Pages

torstai 4. elokuuta 2011

Sävyjä / Shades

Päivissä vaaleaa okraa,sipulinkuoren ruskeaa ja lämmintä vihreää. Hymykuvasta huolimatta olo on kumman vetämätön,ehkä vähän kärttyinenkin. En oikein tiedä että miksi. Huomenna piti mennä hoitamaan asioita kaupungille mutta taidan pysyä kotona,juoda paljon teetä ja kutoa. Korissa odottaa uudet kerät grafiitinharmaata,turkoosia ja vaalean violettia. Mistäköhän sitä alottaisi? 

Light ochre,onions skins' brown and warm green on these days. Despite that smiley picture I've been feeling quite tired,even a bit cranky. I don't know why. I was supposed to go to run some errands on town tomorrow but I think I'll stay at home,drink lot's of tea and knit. There's new balls of graphite,turquoise and light violet waiting for me in my yarn basket. Which one I should pick first?  

6 kommenttia :

 1. Kauniit pehmeät sävyt! Omakuva on kuin maalaus. Parempia päiviä sulle :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat sävyt, juuri sellaisin mistä minäkin pidän.
  Toivottavasti huono mieli menee ohi. Neulominen yleensä auttaa. Ja tee. Joskus kun on huonolla tuulella, niin minua auttaa, kun alkaa tekemään jotain sellaista mihin pitää keskittyä, kuten neulominen. Ei ehdi velloa murheissa ja miettiä kurjia juttuja, kun on jotain muuta mielessä.

  Omakuva on kaunis.

  VastaaPoista
 3. Mitäköhän aloitit? Tuo on kaunis tuo alin kuva sinusta, vaikkei sinua hymyilyttänytkään. Pitää varmaan kuunnella vaan omaa itseään ja linnoittautua kotiin, jos siltä tuntuu. Se menee kyllä ylseenä ohi.

  Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 4. Maria: Kiitos! Tämä päivä oli jo heti parempi,onneksi:)

  Liivia: Kiitos!

  Aleksandra: Kiitos!

  Solen: Kiitos sinulle! Huono tuuli meni onneksi ohi,melkein huomaamattomasti. Tee auttoi ja neulominen,vaikka en paljoa ehtinytkään. Eniten ehkä auttoi kun sain olla hetken yksin..:)

  Kirjailijatar: Aloitin ranteenlämmittimet,yllättäen:) Ja kiitos! Kärttyisuus meni nopeasti ohi,niin kuin aina. Nyt on jo hyvä.

  VastaaPoista