Pages

perjantai 5. elokuuta 2011

Melkein / Almost

No en sitten malttanutkaan pysyä kotona. Anoppi pyysi hakemaan tee- ja suklaatuliaisia ja eihän sellaisista voinut kieltäytyä. Ja sitten sain vielä vahingossa pari tuntia omaa aikaa kun lapsi ei halunnut lähteä mummilasta kotiin. Poljin kaupungin ympäri (no en ihan,mutta melkein),tein rauhassa ruokaostoksia (mitä luksusta!),ostin suloisen pupukortin (käsi ylös jos joku haluaa pupupostia ja ehkä jotain muutakin:) edit: pupukortti sai uuden omistajan!) ja löysin Fidasta kukkahameen ja uuden mukin. Sitten hain väsyneen lapsen ja kauniita palloahortensioita mummilasta kotiin,pidin rauhallisen teehetken ja kudoin vähän. Oikein kiva päivä ja paljon parempi mieli. 
Mukavaa viikonloppua kaikille!

Well,I didn't have patience to stay at home then. My mother-in-law asked me to pick some tea- and chocolate-souvenirs from her and how could've I said no to that. And then I got couple of hours free time when P. didn't want to leave from her granny. I cycled around the town (well,almost),did some grocery shopping alone and without no hurry (oh,it was such a luxury!),bought a lovely bunny-card (if someone wants to have some bunny-mail and maybe something else too,lift your hand:) edit: bunny-card found a new home!) and found a floral skirt and a mug from a flea market. Then I picked tired P. and some beautiful hydrangeas from MIL to home,had a peaceful tea-moment and knitted a bit. Really nice day and a lot better mood. 
I wish you all a cosy weekend!

11 kommenttia :

 1. Kuulostaa oikein hyvältä päivältä :) Ihana hame!

  Hih, äsken tuon alimman kuvan suklaat nähdessäni piti samantien juosta lähikauppaan ostamaan herkkuja, tuli niin kova makeannälkä :D

  Oikein kivaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Ihana pupukortti! Puput on ihan mun suosikkeja!

  VastaaPoista
 3. Valloittavia kuvia. Nuo liikekuvat ovat varsinkin tosi hyviä! Minäkin olen etsinyt tuollaista kassia, kun en tahtoisi maksaa uudesta. Pitää pitää vaan silmät auki. Löytyykö sinulta taas syksyllä ranteenlämmittimiä? :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis hame ja niin mukavalta kuulostaa päiväsi. Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Minä ottaisin mielelläni postia, pupuilla tai ilman! Ja lähettäisin jotain takaisinkinpäin. Käsi on siis pystyssä :)

  VastaaPoista
 6. Malla: Kiitos sinulle! Ja hihii,suklaakuvat ovat kyllä aika pahoja,ne vaikuttavat minuun samalla tavalla:)

  Jonna: Puput on ihania:)

  Milla: Kiitos! Kassi oli hyvä löytö - meinasin ostaa uuden 8 eurolla,mutta tuo tuli vastaan 80 sentillä Fidassa:) Ja juu,kyllä saa:) Juuri on ensimmäinen pari puikoilla,laitan niitä myyntiin sitten kun on vähän useampi pari. Väritoiveita saa kertoa:)

  Leena: Kiitos! :)

  Inari: Hyvä jee! Laitoin sulle mailia:)

  VastaaPoista
 7. En ehtinyt pupulle, mutta sanonpa kuitenkin, että ihana kun sulla tuli mieleen laittaa ilo postitse eteenpäin! Tuollaista ajattelua soisi olevan enemmän :)

  VastaaPoista
 8. Minä koluan ruokakauppoja aina kauhean kauan. Pidän siitä, kun saan rauhassa valkata ja päättää mitä otan. Ulkomaillakin haluan käydä tavallisessa ruokakaupassa, sellaisessa missä paikalliset käyvät. Niistä löytää aina parhaat aarteet :)

  Mukava kuulla, että päiväsi oli sittenkin hyvä. Sait vähän omaa aikaa ja teit löytöjä. Tuo hame on kaunis. Ja niin on tuo pupunenkin. En ensin huomannut sormeasi. Aika hienosti sieltä tuli yksi sininen pilkku lisää kuva-sarjaan :)

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa oikein mukavalta päivältä. Yllättävä vapaa on sellainen suloinen lahja, josta ensin vähän häkeltyy. Että näin paljon omaa aikaa yhtäkkiä.

  Tuo pupukortti on suloinen. Ja hame, tuoko on se uusi hame? Kaunis.

  VastaaPoista
 10. Ihana päivä! Kiva postaus, kiitos tästä. Tuli heti itsellekin kiva olo.

  VastaaPoista
 11. Anniina: Ai,kiitos! Olen aika kova hamstraamaan kauniita kortteja itselleni,nyt ajattelin kerrankin lähettää sen jollekin:) Mistäs sitä tietää jos joskus innostun uudestaan ja ehdit sitten:)

  Solen: Ruokakaupat on parhaita! Siis uudessa kaupungissa/maassa. Ruokakauppojen tutkiminen on meidänkin yksi lempipuuha aina matkoilla:) Mutta tavallisena arkena en tykkää kaupassa käynnistä ollenkaan..
  Ja kiitos! Oma aika teki hyvää ja pari löytöä vielä parempaa. Sormi jäi siihen vahingossa,mutta onneksi sopi sarjaan:)

  Kirjailijatar: Niin juuri! Olin ihan ihmeissäni,vaikka kyse ei ollut kuin kahdesta tunnista. Mutta sekin riitti siihen hetkeen hyvin. Ja juu,tuo on se uusi hame,piti saada heti päälle:) Kiitos sinulle!

  Isoinpapu: Oi kivaa,hyvä juttu! Kiitos itsellesi:)

  VastaaPoista