Pages

maanantai 26. syyskuuta 2011

Hyvä maanantai / A good Monday

Käytiin päivällä lapsen kanssa kivassa puistossa,missä oli ihania vaahteroita ja kivoja pienempiä puita,joihin pystyi kiipeämään. Ostettiin samalla lisää teetä ja miehelle pehmeä paketti vuosipäivälahjaksi. Kotona herkuteltiin omenapiirakalla ja sitten menin muutamaksi tunniksi töihin. Mies oli käynyt viemässä sinne minulle pienen yllätyksen,se oli aika ihanaa:) Illalla herkuteltiin lisää hyvällä ruoalla ja tietenkin taas omenapiirakalla ja nyt kudon jonkinlaista pantaa paleleville korvilleni. Niin,varsin hyvä maanantai siis. Toivottavasti teilläkin oli!


We visited a nice park with P. at day,there were lovely maple trees and nice smaller trees you could climb onto. We also bought some tea and a soft package for E. as an anniversary-gift. At home we feasted with apple-pie and then I went to work for a few hours. There was a little surprise-gift from E. waiting for me at work,it was so lovely:) In the evening we feasted again with good food and that apple-pie ofcourse. Now I'm knitting some kind of ear-warmer for my freezing ears. So yes,quite a good Monday. I hope you had too!

7 kommenttia :

 1. Meilläkin mies sai tänään lahjan tismalleen samanvärisessä paketissa, syntymäpäivänsä kunniaksi tosin. Maanantai oli poikkeuksellisen hyvä, kun oli kakkuakin. :)

  Tuo ensimmäinen kuva on aivan lumoava.

  VastaaPoista
 2. Onnea vuosipäivästä!
  Suuri kiitos Niina ihanasta postista. Lämmittimet pääsee heti käyttöön, niissä oli täydellinen väri. Minullakin oli siis hyvä maanantai :)
  Teetä maistelen tänään. Se oli kiva yllätys <3

  VastaaPoista
 3. The leaves are a lovely colour now. I like the way your skirt colours match the leaeves. Apple pie looks yummy too.

  VastaaPoista
 4. Onnea vuosipäivään!

  Olen leiponut niin hurjasti omenapiirakkaa, ettei enää tee mieli!(apua, sanoinko tosiaan noin?!)
  Ehkä teen lopuista omenoista hilloa talven varalle.

  Voiko noin keltaista puuta olla?

  VastaaPoista
 5. Oh this yellow and orange are so beautiful fall really is there ( I still wear sandals).

  VastaaPoista
 6. Tykkään tyttösi kuvasta!

  Mulla on nyt talviomenat työn alla, niistä tulee ihana piirakka.

  VastaaPoista
 7. Mirva: Kiitos! Ja oi,hauska yhteensattuma:) Kakku tekee kyllä huonoimmastakin päivästä aina paremman:)

  Tuulia: Kiitos! Ja kiva kuulla,että pidät niistä ja että värikin meni oikein:) Toivottavasti ne pitävät kätesi lämpöisinä:)

  Emer: Thank you! :) I love those leaves now too,before they're all brown..

  Solen: Kiitos! Minä olen taas tehnyt jo kolme kertaa hilloa,kyllästyin siihen. Vaan pitäisi tehdä vielä vähän sillä aina se loppuu kesken..mutta veikkaan kyllä että seuraavaksi teen piirakkaa,oli se niin hyvää:) Ja sanos muuta! Jotkut puut ovat nyt aivan uskomattoman värisiä! ..ja koko blogi meinaa täyttyä niiden kuvista:)

  Anna: Thank you! And yes,autumn is really here..feels so strange,but luckily it's beautiful now. I'm jealous that you can wea sandals! :)

  Merja: Kiitos! Oi,talviomeinoita on isänkin pihassa,niistä tulee aina lapsuus mieleen..vaan olenkohan koskaan tehnyt niistä mitään? Pitääkin käydä siellä poimimassa muutama.

  VastaaPoista