Pages

perjantai 9. syyskuuta 2011

Lyhyet päivät / Short days

Vuorokaudesta loppuu tunnit kesken joka päivä. Suursiivous on vieläkin ihan alkutekijöissään ja ompelukoneenkin kaivoin aivan turhaan esille. Mutta hilloa tein lisää ja kudoin vihdoin ja viimein loppuun matonkude-maton,minkä aloitin jo huhtikuussa. Hups. Huomenna päättelen sen ja kasan muitakin keskeneräisiä kutomuksia jos vain ehdin. Töihinkin pitäisi mennä ja ommella sunnuntaiksi yksi synttärilahja. Hmmmm...mistäköhän niitä lisätunteja oikein saisi..
Hauskaa viikonloppua!

There isn't enough hours in the day,they seem to run out on every evening. I still haven't started my house cleaning and I took out the sewing machine for nothing. But I made more jam and finally finished my weft-carpet which I started knitting in April. Oops. I'm going to tie off the yarns tomorrow and finish a bunch of other works too,if I have time. I should go to work too and sew one birthday present for Sunday. Hmmmm..where could I get those extra-hours...
Have a happy weekend!

8 kommenttia :

 1. Kesken tuntuu loppuvan täälläkin... ja mulla on aivan hirveästi keskeneräistä kaikkea!! Olen aivan toivottoman impulsiivinen aloittamaan uutta vaikka vanhat pitäisi päätellä loppuun..

  VastaaPoista
 2. Aika kivoja juttuja kuitenkin,paitsi tuo siivous.Laitoin ompelukoneen takaisin koteloonsa kun totesin ettei etene ennen kuin saan olla itsekseni.Joskus sitten.Omenoista oon ihan kateellinen,meillä ei oo tänä vuonna kuin marja-aroniaa omassa pihassa.Ihan ok mehua siitäkin saa.

  VastaaPoista
 3. Niinhän ne loppuu! Mutta paljon olet jo saanut aikaisiksi :)

  Hyvää yötä ja huomista!

  VastaaPoista
 4. Mulla on ihan sama tunne, ja se vielä, että tuntuu etten saa oikein ikinä mitään aikaan. Jotenkin on tosi vaikea käsittää, että nyt ei ole mitään pakollista tekemistä enää kun opiskelut ja muutto on ohi, että saisi tehdä mitä vaan mutta mihinkään ei osaa keskittyä. Ehkä munkin pitäisi koittaa vaikka vähän käsitöitä, ne kuulostavat niin kivoilta.

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihanat kuvat taas. Alimmassa kuvassa taitaa olla itse Pikku Punahilkka, lieneekö väsähtänyt kesken omenoiden keruun?

  Mukavaa ja ihanan aurinkoista sunnuntaipäivää!

  t. Tuuli

  VastaaPoista
 6. Voih, niinpä! Mistä saisi lisää tunteja, minustakin tuntuu, että en ehdi tekemään kotona mitään, kun on koko päivän töissä. Oikeastaan se ei haittaa niin kovasti kun se tekeminen olisi lähinnä siivoilua ja pyykinpesua :) Mutta haluaisin oikeasti ehtiä ompelemaan, johon ei juuri nyt tunnu olevan aikaa eikä kyllä energiaakaan.

  Sait hillot tehtyä! Hienoa!
  Ihanaa loppu sunnuntaita!

  VastaaPoista
 7. Tännekin niitä lisätunteja, jos keksit mistä niitä saa :) Aika ei mitenkään riitä kaikkeen mitä haluaisi.

  Kauniit kuvat taas, kiitos.

  VastaaPoista
 8. Hei, lisätunteja kaivataan täälläkin, vaikka mies aina yrittääkin sanoa ettei aina tarvi olla tekemässä vaan voi ollakin vain välillä. Joskus käy vaan niin ettei tiedä mistä aloittaa, silloin meidän pöydältä ilmestyy lista tekemättömistä hommista :)
  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista