Pages

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Tänään piti olla lapsen ensimmäinen kerhopäivä,mutta yö meni yskiessä ja jäätiin kotiin. Yritetään sitten ensi viikolla uudestaan. Ulkona oli oikea syysmyrsky ja ehkä juuri siksi sisällä oli mukavaa olla. Tein vihdoinkin sitä omenahilloa ja aloittelin suursiivousta kantamalla leikkimökistä lisää tavaraa sisälle vaikka olisi pitänyt tehdä juuri toisin päin. Hmmm. Huomenna jatkan molempia,sillä hilloa tuli aivan liian vähän ja tavaraa taas on joka puolella aivan liian paljon. 

P.S Lämmittimiä tulee Huvikumpuun pian,muutama pari on jo valmiina,jonkun pitäisi enää vain päätellä langat..:) 

It was supposed to be P's first day at playschool today but she coughed the whole night and we stayed at home. We'll try again on next week then. There was a real autumn storm outside but maybe because of that,it was nice to stay indoors. I finally made some applejam and started to clean the house by bringing some things from P's playhouse to her room - although I should've done the opposite. Hmmm. I'm going to continue both on tomorrow,because there isn't enough jam but there's too much stuff everywhere. 

P.S There will be some warmers at my shop soon,I have few pairs done already..someone should only tie off the yarns..:)

14 kommenttia :

 1. Varaisin heti parit lämmittimet .Meillä tytöt tykkäävät niin sinun tekemistäsi!Ja kaikki värit käyvät.Olisiko mahdollista?Vstaa vaikka mun mail postiin...

  VastaaPoista
 2. Meillä tehtiin omenahilloa viime viikonloppuna, hillon keittelystä tulee kotiin ihana tuoksu. Tehtäis varmaan lisääkin, jos niitä omenia olisi omasta takaa. Kaunista tuo sinivioletti kangas. Ja tytölläsi on oikein somat vaatteet.

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen kiinnostunut lämmittimistä joten innolla odottelen Huvikummun aukeamista :) päivittäin käyn täällä, mutta olen onnettoman huono jättämään jälkeä... höh.

  Syysiloa ja paranemisia yskään, mulla se on kestänyt jo viikon ja loppua ei näy. Kröh.

  VastaaPoista
 4. kauniit värit kuvissa :) mikä onkaan tuo ihana lautanen?

  VastaaPoista
 5. Pretty vase!
  I hope P. get well soon!
  I will be careful for the store update.

  VastaaPoista
 6. I see those warm clothes, it is the beginning of fall, a beautiful time, we have to get ready for the coming winter.
  Take care of P's and your health
  and count me in for the warmers!
  (i'll be more careful this time
  :)

  VastaaPoista
 7. Ah ihania värejä! Nyt tuntuu siltä, että oikeastaan syksy onkin ihan kiva kun voi istuskella sisällä ja kuunnella syysmyrskyjä.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, lämmittimiä tiedossa :) Laitoin sinulle niitä koskien sähköpostia ennen, kuin luin tämän postauksesi.
  Kauniita värejä kuvissa.

  VastaaPoista
 9. poor P :( how does she feel today ? i was in bed with fever on Tuesday + Wed and still have running nose & cough... in september ?!!!
  i love P's cardigan/sweater ! i am making (for myself haha) a silk/merino lace shawl/scarf of the very same color !
  btw if you're going to sell that pair of dark blue green wristwarmers that i saw somewhere on a previous post, please reserve it for me, i'm buying it ! serious !
  an email when i feel better, i'm still in the fog... a better health to P & may she be happy starting school & making little friends xx

  VastaaPoista
 10. I knew I had spotted the warmers somewhere (see what a faithful & careful reader I am !!! haha)
  http://2.bp.blogspot.com/-ss7-EJdFf-g/Tl_NwUSiFkI/AAAAAAAAJF8/y-_yOdmxNe0/s1600/oksa.jpg
  the ones on the top of the basket ... are they sold yet ? xo

  VastaaPoista
 11. Maria: Onpa mukavaa kuulla,kiitos:) En jostain syystä saanut s.postiosoitettasi auki..hmm. Enkä mielellään noita varaisi,sillä pareja on tosiaan vasta muutama ja sitten ei riitä muille. Mutta tilauksia otan kyllä siis vastaan! Eli jos haluat,laita puolestasi minulle mailia (muruinen@luukku.com) ja kerro kuinka monta paria ja minkä värisiä tarvisit!

  Maija: Kiitos! Kangas on kirpparilta ja aion tehdä sitä mekon..en vain ole vielä uskaltanut aloittaa,pelkään että pilaan sen:)
  Mutta voi,meillä riittäisi omenoita vaikka muille jakaa! En päässyt tekemään lisää hilloa,sillä lasipurkit loppuivat enkä ehtinyt ostamaan lisää..

  Bambi: Oi,kiitos! Kiva kuulla sinusta:) Ja apua,minun pitää kyllä nyt pistää kutimet viuhumaan niin saan lämmittimiä valmiiksi ja kauppaan!

  Aleksandra: Kiitos! Lautanen on kirpparilta,ei muistaakseni ole minkään "merkkinen"..

  Anna: Oh,thank you! P's is bit better now,luckily.

  Finn: Thank you! You're so sweet:) I wish I could knit faster and make lot's of pairs ready..but let's hope that you'll get a pair!

  Leena: Kiitos! Ja sama täällä:) Sisällä on kiva olla,varsinkin kun sataa ja myrskyää..mutta kaipaan kyllä vähän kuivempaakin ilmaa,että voisi mennä metsään.

  Tuulia: Kiitos! Ja juu,minä vastasinkin jo sinulle mutta huomasit sen jo:)

  Valerie: Luckily she's better but I have a bad feeling that I'm next..:( And poor you! I wish you're better now.
  And haha,you really are faithful reader! :) They're still free but I'm sorry,I decided that I wont reserve those warmers to anyone because if I would,there wouldn't be any pairs left to put in to my shop..I hope you understand:( But I try to knit as fast as I can and make a couple more pairs ready!

  VastaaPoista
 12. Minustakin on mukavaa olla syksyllä ja sateella sisällä. Yritän kaivaa itsestäni syksyihmistä, mutta ei tunnu löytyvän... Kuvasi ovat täynnä väriä ja elämää - niistä saa energiaa!

  VastaaPoista
 13. Kiitos vielä ja laitoinkin sinulle sinulle mailia.Hyvää viikonvaihdetta sinulle,lämpimin ajatuksin
  maria

  VastaaPoista
 14. you're right. that's wisdom ! so i'll be sure to keep a (close) eye on the shop ;) !!

  VastaaPoista