Pages

tiistai 11. lokakuuta 2011

Lapsi muisti,että kukat pitää kastella ja on kävellyt kastelukannu kädessä koko päivän. Metsässä oli sateen jälkeen ihanan raikasta ja utuista. Ei ollut kiire kotiin eikä minnekään muuallekaan. Aamupala maistui hyvältä uusilta 50 sentin lautasilta,ne löytyivät eilen Kierrätyskeskuksesta. Löytyi myös tuoli vitosella ja reppu eurolla ja viisi ilmaista kirjaa lapselle. Ystäväkin teki hyviä löytöjä ja Kierrätyskeskuksesta tuli heti meidän uusi lempikauppamme. Kohta saan samaisen ystävän iltateelle,aika mukavaa. 

P. remembered that we need to water the plants and she's been walking around with the watering can all day. Air was fresh and foggy in the forest after rain. No hurry to go back home or anywhere else. Breakfast tasted good from our new plates which I found from our recycling center yesterday. They costed only 50 cents/piece. I also found a chair (5 e) and a backpack (1 e) and five free books for P. My friend did some good finds too and recycling center became our favourite "shop" right away. Soon I'm going to have that same friend over for an evening tea,that's nice.

7 kommenttia :

 1. Kylläpä on kauniit lautaset, ihanat!
  Kierrätyskeskukset ovat kyllä aivan mainioita paikkoja!

  VastaaPoista
 2. Voi kun meilläkin olisi innokas kukkien kastelija. Olen huono siinä puuhassa, unohdan aina ne ja siksi meillä onkin tällä hetkellä vain paksulehtisiä viherkasveja ja rönsyliljoja :)

  Me ei varmaan miehen kanssa silloin kesällä löydetty oikeaa kierrätyskeskusta, kun siellä missä käytiin oli vain huonekaluja. Sellaisen ruokakaupan vieressä oleva?

  VastaaPoista
 3. Meil on samoja lautasia neljä.Ne on ihanat,en muista nimeä mut siellähän lukis pohjassa,ei jaksa vaan vaivautua keittiöön asti.Kierrätyskeskukset on parhaita.Meil on 7e nojatuoli,lähes ilmaisia leluja ja miulla monta 20snt maksanutta mekkoa :)

  VastaaPoista
 4. I love the color of this leaves!!I think now is my favorite color!
  Have a nice day!

  VastaaPoista
 5. Meillä on pieni roskakuski, joka kuljettelee roskiin kaikkea lattioilla pyörivää (ei aina niin roskaakaan). Odotan tuota kukkienkasteluvaihetta... :)

  VastaaPoista
 6. Jonna: Kiitos! On niissä aika paljon viiruja ja säröjä mutta tykkään silti:) Ja totta! Tai no,tämä meidän on välillä ihan surkea,välillä siellä tekee taas ihan superhyviä löytöjä.

  Solen: Minäkin aina unohdan,joten hyvä juttu että joku muistaa:) Ja kävitte kyllä ihan oikeassa paikassa,se se on. Välillä se on aika nihkeä mutta toisinaan taas yllättää..huonekaluja siellä on eniten,mutta myös vähän astioita,leluja,laukkuja,mattoja,lamppuja ym. Harmi jos oli pettymys:( Kävitte muuten ihan mun töypaikankin vieressä,hih:)

  Rimpsukaisa: Heini taisi olla nimi. Nuo on kyllä kauniita! Mulla on yksi iso,nyt nuo kaksi pientä syvää lisäksi. Olisin ostanut enemmänkin jos olisi ollut. Ja höh,meidän keskuksessa ei ole vaatteita eikä kenkiä ollenkaan:( Mullekin kelpaisi 20 sentin mekko!!

  Anna: Thanks! They're really pretty. Nice day to you too:)

  Iia Katariina: Meillä ei ollut roskakuskivaihetta ollenkaan,sen sijaan täällä oli yksi lakaisija eikä sekään ollut kovin huono:)

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo yläkuva! Voi tuota sun onnea noissa kirppisasioissa -- ja kirppissilmää, tietysti!

  VastaaPoista