Pages

torstai 13. lokakuuta 2011

Eilen oli ihanan kirkas päivä,kuuraakin jo maassa. Talvi muistutti tulostaan,mutta toivottavasti se tulee vasta paljon myöhemmin. Löysin lapselle sievän ruutumekon kirpparilta ja illalla ihailin upeaa taivasta,se oli vaikuttava.
Aamulla ensimmäisenä näin mieheni kasvot,se tuntui hyvältä. Muuten aamu alkoikin huonosti,arki ei maistu tänään ollenkaan hyvältä. Toivon usein,että voisin pysätyttää ajan. Tai edes hidastaa sen kulkua. Aika on korvaamatonta,sitä ei voi koskaan saada takaisin ja se pelottaa minua. Haluan vielä joskus istua sellaisessaa kaksikerroksisssa punaisessa bussissa ja haluan myös löytää meille oman salaisen paikan,minne voidaan piiloutua maailmalta. 

Sanoja Millalta ja Liivilta,kiitos teille. Minultakin saa sanoja,jos ne tuntuvat olevan hukassa.
 
 Yesterday was a bright day,there were even some frost on the ground. Winter reminded of itself,but hopefully it comes a lot later. I found a cute checkered dress for P. from a flea market and on the evening I admired the sky,it was really impressive
The first thing I saw today was E's face,it felt good. Otherwise the day started badly,weekdays tastes bad today. I often wish that I could stop the time. Or at least make it go slower. Time is priceless,you can never get it back and it scares me. One day I would like to sit in a red bus and I also want to find a secret place for us so we can go there and hide ourselves from the world. 

Words from Milla and Liivia,thank you. Let me know if you'd like to have some words from me. 

18 kommenttia :

 1. Parhauskeltaisia kuvissasi!Tosi suloinen mekko tytölläsi ja tuo keltainen neuletakki on täydellinen,löytyikö sekin kirpparilta vai voiko tuollaisen jostain ostaa?Ulkona kohisee sade,kupissa on kahvia,lapset pyörii sängyissään unta odotellen ja minä odotan että omena lämpenee.Banaanikärpäsen perkeleet pakottaa säilyttämään taas kaiken jääkaapissa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Minäkin tykkään juuri tuon sävyisestä keltaisesta,muuten en yhtään. Ja juu,tuo takkikin löytyi eilen kolmella eurolla ja vasta kotona huomasin että se on ikivanha kotimainen Rainette ja 100 % villaa. Tosiaankin täydellinen ja onneksi menee pitkään.
  Täällä paistaa ja sataa vuorotellen ja laiskottaa pahasti. Taidan myös kohta keittää teetä ja odotella jotain inspiraatiota ihan mihin vaan:) Kivaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
 3. Nyt on pakko kirjoittaa ja ihan eka kertaa. :) Mahtavat keltaiset kuvat!
  Olen pidemmän aikaa seurannut blogiasi ja aina vain ihastelen kuvia ja niiden kauneutta! Kuvat ja tekstit saavat pysähtymään ja miettimään. Kiitos!

  -AniiL-

  VastaaPoista
 4. Oh it just looks as though your scarf is made of those beautiful yellow leaved trees!

  VastaaPoista
 5. Iik, mitä ihanaa keltaista! Keltaisesta ja oranssista en tänä syksynä saa kyllikseni, aina mahtuu lisää.

  VastaaPoista
 6. Nätisti "sanoit":)

  Keltaisessa on voimaa.

  VastaaPoista
 7. You looks very nice with this precious autumn color.

  VastaaPoista
 8. AniiL: Oi voi,kiitos hurjasti! Tässähän ihan punastuu..:) Mutta ihanaa kuulla! Ja kiva kun kommentoit:)

  Alma: True,they're almost the same shade:)

  Merruli: :) Minäkään en saa tuosta keltaisesta nyt tarpeekseni..haluan sitä joka puolelle.

  Nest full of eggs: Oh,thanks! These colours are quite perfect right now.

  Liivia: Kiitos:) Se punainen bussi oli kyllä aika paha,mutta sain sen jotenkuten ängettyä mukaan:) Syksyisin ihastun aina keltaiseen uudestaan. Voimakas,lämmin väri,piristää koko ajan mustuvaa maisemaa ja mieltä.

  VastaaPoista
 9. Anna: Thank you,you're so sweet:)

  VastaaPoista
 10. Miks minulle ei löydy noin ihanaa ruutumekkoa mistään! No yhdessä kaupassa olisi ollut, mutta ohuella puuvillamekolla oli hintaa 145e, jätin ostamatta. Tosin siitä vimmastuneena sain eilen jäljennettyä kolmen erilaisen mekon kaavat, ja yhden mekkokankaan jopa leikattua. Katsotaan, katsotaan, josko täälläkin kohta helmat heiluisivat...

  VastaaPoista
 11. Tanja: Samaa mietin minäkin! Yleensä kaikissa (aikuisten) ruutumekoissa on aina joku mutta,jos ei muuta niin juuri se hinta. Ihan tyhmää.
  Mutta voi,saat kyllä varmasti tehtyä itsellesi aivan ihanan mekon! Minullakin yksi kesken,saa nähdä valmistuuko se koskaan...:)

  VastaaPoista
 12. Keltainen kaulahuivi täälläkin! Ja ihanat kuvat muutenkin taas.

  Löysin hiljattain Seppälästä kivan ruutumekon (siinä oli oranssi ja taskut!), mutta mutta oli siinäkin eli ihan omituisia leikkaussaumoja, jotka rikkoivat ruudutuksen. Kauppaan jäi.

  VastaaPoista
 13. Tuo keltainen on vaan juuri nyt se oikea väri, ei siitä mihinkään pääse. Soma tyttönen sulla :)

  VastaaPoista
 14. kauniita keltaisen sävyjä ja kuvia.
  minäkin katselin tänään keltaista sadetta kun naapuritalon vaahtera ryöpytti lehtensä pitkin sisäpihaa.

  VastaaPoista
 15. Keltaisia kuvia ihailen miekin. Parasta syksyssä. Pitääkin kaivella kätköistä keltainen villakaulahuivi, on kyllä jo sen aika.

  VastaaPoista
 16. Aaah! Ihanat kuvat :) Voi että. Kaunista.
  Pidän tuollaisesta lämpimästä keltaisesta.

  VastaaPoista
 17. Onpa upea harmaa-keltainen kuvasarja. Niin kaunista niin kaunista!

  VastaaPoista