Pages

perjantai 14. lokakuuta 2011

Teetätin pitkästä aikaa kortteja,mutta eri paikassa kuin ennen ja niin kuin vähän pelkäsinkin,ne ovat aika huonolaatuisia. Pahvi on todella ohutta ja joidenkin korttien reunat kärsivät kuljetuksessa (k.s alin kuva). Olen vähän epävarma,että kehtaako näitä edes myydä..mutta laitoin nyt kuitenkin Huvikumpuun ilmoituksen,jos vaikka joku haluaakin tilata. Tilaan uusia ja parempia mahdollisimman pian,mutta toistaiseksi näillä mennään.
Mukavaa viikonloppua kaikille!

p.s laitoin myös pari pantaa kauppaan!

I made some cards,but in a different place than before and as I feared,they are quite poor quality. Cardboard is very thin and some edges are bit damaged (lower pic). I'm bit unsure if I even dare to sell these..but however I put a note to my shop,if someone would like order them after all. I'll make new and better ones as soon as possible,but for now,these are all I've got. 
Have a nice weekend!

p.s there's also two ear-warmers at the shop!

8 kommenttia :

 1. Ajattelin juuri tilata kortteja jostain kivasta valokuvasta joulukorteiksi. Millä olet ennen teettänyt? Mietin itse ifoloria. Onko minkälaisia kokemuksia siitä?
  Jos kortit on ollut huonosti pakattu, niin voit varmasti palauttaa ne tai lähettää vaikka palautetta. Eihän se sinun syysi ole, että ne on lähetyksessä rutulle mennyt. Minusta olisi ainakin kurja maksaa sekundasta.

  Oliko muuten siinä kierrätyskeskuksessa joku toinen kerros tai huone, kun silloin kun käytiin, niin muistaakseni siellä oli vain huonekaluja kauheasti ja kirjoja.

  VastaaPoista
 2. Teetin aikaisemmat korttini täällä Hämeenlinnassa yhdessä painossa,nämä teetin netin kautta Vistaprintillä. Seuraavat taidan teettää taas siellä painossa,ellen sitten muuta keksi.
  Kortit oli hyvin pakattu mutta itse paketti oli kovasti kärsinyt,joten en oikein tiedä onko se sitten pakkaajien vai postimiesten vika? Mutta ajattelin kyllä lähettää sinne mailia ja rutista,rupesi niin ärsyttämään koko homma.
  Ja ei,se oli se yksi tila vain. Mutta kuten sanoin,välillä siellä on kaikkea ihanaa ja sitten välillä pelkkää romua. Ensi viikolla ajattelin taas käydä kurkkaamassa uudestaan:)

  VastaaPoista
 3. hi niina,

  i love the pictures on the cards!: )
  going to buy when you get new ones.

  i want to ask you if i can make a blogpost with some of your photos? your blog are one of my absolute favourites, it is a wonderful atmosphere in your photos that i like very much.

  wishing you a lovely autumnweekend,
  vibeke

  VastaaPoista
 4. Oi todella ihania kuvia! Harmi tuollainen pahvilaatu!

  Iloista päivää sinulle!
  Anu

  VastaaPoista
 5. Vibeke: Hi! And oh wow,that is so nice to hear - thank you so much! I would be really honoured if you'd do a post with my photos! :)
  And I'll let you know when I get new cards:)
  Lovely weekend to you too!

  Valloittava valkoinen: Kiitos! Ja niin,on kyllä harmi mutta yritän saada uusia ja parempia jo ensi viikolla. Iloisia päiviä sinullekin!

  VastaaPoista
 6. Ah, miten kauniita korttia. Ja mikä tunnelma niissä! Vierailin ensimmäistä kertaa Huvikummussakin - tuli kotoisa olo: mulla on samanlainen lintutunika ja samanväristä kynsilakkaa kuin sulla. Oi. Olet kaunis. Osaisinkohan käyttää tuollaista pantaa, ois aika houkutteleva.

  VastaaPoista
 7. Vibeke: :)!

  Hr: Oi voi sinua,kiitos! Ihan punastun moisista kehuista..:)
  Minäkin olin aluksi epäilevän tuosta pannasta mutta nyt tykkään kovasti. Korvani palelevat tosi helposti mutta pipoissa tulee liian kuuma (ja ne eivät ainakaan sovi minulle!),tuo on hyvä välimalli. Plus auttaa hyvin silloin kun on huono tukkapäivä:) Lintumekko on paras!

  VastaaPoista