Pages

maanantai 3. lokakuuta 2011

Teetä ja voittaja / Tea and the winner

Tänään piti tehdä sitä sun tätä mutta aika tahmeaa ja hidasta on ollut. Ja kylmää! Hyrrr. Eilen kirpparilta löytynyt teepannu on ollut kuumana koko päivän eikä olla käyty ulkona muuta kuin nopeasti pomppimassa lätäköissä. Mutta voittaja arvottiin! Lapsi toimi onnettarena ja nosti purkista yhden lapun ja siinä luki Minja. Onnea Minja,panta ja jotain muuta kivaa lähtee siis sinulle! Laitatko minulle s-postilla osoitteesi (muruinen@luukku.com),niin vien paketin pian postiin:) Kiitos vielä kaikille osallistuneille!

I was supposed to do this and that today but it's been quite a slow and lazy day. And cold too,brrr! I found that little teapot from a flea market yesterday and it's been hot all day and outside we just quickly jumped into puddles and came back in. But we have a winner! P. was Lady Fortuna and picked one name out of the jar and the name was Minja. Congratulations to Minja! And thanks to everyone who participated!

5 kommenttia :

 1. Voi! Et tiedä miten iloiseksi tulin, kiitos!! :))

  VastaaPoista
 2. Ihan oikeaan osoitteeseen meni voitto :) Ootko tehny noista mustamarja-aronioista mitään?Meil on mehua muutama pullo,reilulla sokerilla ja vaniljatangon pätkällä sai aika hyvää.Hilloakin kokeilin,Cointreaulla terästettynä mut se ei ollu kummoista.Tosi terveellisiä kuitenkin kuulemma,ihan kamalan happamia vain.

  VastaaPoista
 3. oh I would liked to win! ;)
  Pretty teapot!
  Thanks for the lottery!
  A hug!

  VastaaPoista
 4. Älyttömän suloinen teepannu! Ja pikkuonnetar kynsilakkoineen :)

  VastaaPoista
 5. Minja: Onnea vielä kerran! Ja ihanaa kuulla:)!

  Rimpsukaisa: :) Nuo on naapurin marjoja,ne kai niistä jotain tekevät kun joka syksy keräävät talteen mutta itse en ole koskaan mitään tehnyt.

  Anna: Oh,well..maybe next time! :) Thank you and hugs back! :)

  Leena: Hih,eivätkö olekin,molemmat suloisia:)

  VastaaPoista