Pages

maanantai 24. lokakuuta 2011

Viikonloppuna laiskottelin ja herkuttelin ennätyspaljon. Ja tanssin ja pidin hauskaa! Eksyttiin myös kiinalaiseen ravintolaan syömään,rantakiville uhmaamaan tuulta ja kirjakauppaan alelaarien ääreen. Luin kolmen euron kirjan yhdessä päivässä,se oli todella hyvä. Aivan liian lyhyt tosin. Nyt kädessä toinen kirja,puikoilla taas uusi kaulahuivi ja jääkaapissa iso kulhollinen marjarahkaa. Mukavaa uutta viikkoa!
(arvatenkaan en aloittanut sitä suursiivousta:))

On weekend I was super-lazy and ate a lot of yummies. And danced and had fun! We also found ourselves from a Chinese restaurant,on the rocks of a shore in a wild wind and infront of a sale-box in a bookstore. I bought a book with 3 euros and read it in one day. I was really good but too short. Now I have another book in my hand,a new scarf on my needles - yes,again- and a big bowl of berry-quark in the fridge. Have a nice new week!
(and as you might guess,I didn't start that super-cleaning yet:))

11 kommenttia :

  1. Kauniin näköistä lankaa, mitä se on? Terveisin toinen himokutoja.

    VastaaPoista
  2. Hieno tuo eka kuva. Hämeen linnassa pitäisi joskus käydä, ehkäpä jo ensi kesänä. En ole kyllä Hämeenlinnassakaan koskaan käynyt, mennyt aina vaan autolla ohi. Aika typerää. Kotimaassa olisi niin kiva matkustella, ellei julkisilla kulkeminen olisi niin turkasen kallista. Ja kun ei omista autoa, on aina niin riipuvainen muista.

    Veikkaan että lanka on puroa. Sitä on ihana kutoa:)

    VastaaPoista
  3. Ihania tunnelmia ja niin kauniita kuvia♥
    ps rannekkeet toimivat kaikilla tytöilläni erinomaisesti♥

    VastaaPoista
  4. Älä aloitakaan suursiivousta, jos ilman sitäkin on noin hyvät tunnelmat ja fiilikset. Nautiskele niistä! Mukaansatempaavan hyvä tunnelma on siellä meneillään.

    VastaaPoista
  5. Ja minä siivosin, voe luojaus että siivosin tänäpä. Sataa neliöö. Satasta.

    Päivän parasta: sulta tulleet mielettömän kauniit kortit!
    Päivän parasta part 2: lapsenikin rakastui kortteihisi, lintu oli kaunein.
    Päivän parasta part 3: sijoittelimme korttisi seinälle vihreellä teipillä.

    <3

    VastaaPoista
  6. Upea tuo yläkuva! Ihanan näköinen neule tulossa, minuakin kiinnostaisi mitä tuo lanka on. Kiitos paketista, se pelasti maanantain!

    VastaaPoista
  7. kaunis kuvasarja! Sulla on aina niin hienot värit kuvissa :) välillä saa herkutella, vaikka vähän enemmänkin ;)

    VastaaPoista
  8. Hyväntuulen postaus. Minun on ikävä lukemista, siitä on taas pari viikkoa, kun sain viimeksi kirjan luettua kokonaan. Olen aina ihan liian väsynyt, kun pääsen siihen asti. Kaunis tuo viimeisen kuvan asetelma.

    VastaaPoista
  9. Merja: Anteeksi kun vasta nyt vastaan,mutta siis lanka on Novitan Puroa niin kuin joku tuolla arvelikin. Ihanaa on:)

    Jonna: Kiitos! Ja juu,Puroa on,ensimmäistä kertaa siitä kudon mutta en varmasti viimeistä..ihanan pehmoista ja niin kauniita värejä.
    Meillä on oma auto,mutta ei mekään nyt hirveästi kotimaassa matkailla,enemmänkin voisi sillä täällä on oikeasti paljon upeita paikkoja. Julkiset on aivan käsittämättömän kalliita! :(

    Maria: Kiitos sinulle:) Ja onpa ihanaa kuulla! Hyvähyvä.

    Rouva Kameleontti: Hih:) Meinaatko? No,en kyllä ole vieläkään aloittanut,en vain ole ehtinyt..mutta pitkästä aikaa en ole myöskään stressannut siitä ja ai että kun on mukavaa.

    Niina Oivi: Oi,olet ollut reipas! Hyvä että joku on:) Ja kiitos! Ihanaa kuulla,että tykästyitte niihin:)

    Mirva: Kiitos! Ja siis Novitan Puroa on lanka. Ole hyvä vain,kiva kuulla:)

    Aleksandra: Kiitos! Olen värihullu ja joskus se on aika häiritsevää..mutta harmonia pitää olla:)

    Kirjailijatar: Kiitos:) Toivottavasti pääset pian kirjan pariin! Minullakin oli ennen tuota kirjaan kumman pitkä tauko,mutta se teki kyllä hyvää..nyt maistuu taas:)

    VastaaPoista
  10. wow, a wonderful post, i totally love your selection of amazing photography put together, you have a great eye! i love love love your blog!

    VastaaPoista
  11. Ja taas sama vaate meillä! :) Tuo haalea vaaleanpunainen, jossa mustia kuvioita. Mulla on siitä paita. Se on ihana vaate! Ja voitko kuvitella, olen ihastellut kaupassa tuota aiemmassa postauksessa olevaa h&m-jakkuasi, joka roikkuu henkarissa. Voih, saisikohan niitä vielä.. Meitä ei näköjään kannata päästää yhtä aikaa vaateostoksille. Tai oikeastaan se voiskin olla tosi hauskaa!

    VastaaPoista