Pages

tiistai 29. marraskuuta 2011

Kaksi kirpeää mutta niin kaunista päivää takana. Oi. Kestän pikkupakkasen mielelläni jos sen mukana tulee tällainen valo. Olo on heti parempi,ja kevyempikin. No,ei kyllä fyysisesti - kiitos täytekakun ja muiden herkkujen - mutta henkisesti. Yksi kivi vierähti sydämeltä kun soitin puhelun mikä olisi pitänyt soittaa jo aikoja sitten. Tästä on hyvä jatkaa.

Two crisp but so beautiful days. Oh. I can cope with little freeze if it comes with this kind of light. I feel better right away,and lighter too. Well,not physically - thanks to all the cake and other yummies - but mentally. It's like a heavy stone was lifted off my shoulders as I made a phone call that I shoud've done ages ago. It's good to continue from this.

10 kommenttia :

 1. Jos multa kysytään mitkä värit on parhaat vanhaan puutaloon, vastaisin että juuri nuo kaksi; okra ja siniharmaa. Tosin rintamiestaloon ei sovi oikein kumpikaan väri, no ehkä jotenkin tuo siniharmaa. Hauskasti kaartuu tuon keltaisen talon seinä.

  Mun tulee aina kylmä, kun katson tyttösi paljaita käsivärsia täältä meidän 16-17 asteisesta huushollista:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos postista! Saapui tänään, mutta ehdin vasta nyt illalla avaamaan. Ihania! Ilmoita, jos maksu ei saapunut perille. Eilen maksoin.

  VastaaPoista
 3. Kun kivi vierähtää, sitä aina ihmettelee, miksei aikaisemmin tarttunut siihen asiaan....

  Pikkupakkanen on ollut ihanaa. Nyt täällä sataa vettä, blääh. Tuo toinen kuva on ihan ihmeellinen.

  VastaaPoista
 4. Pakkasen tuoma valo on ollut niin elinvoimainen. Nyt tulee taas vettä. Nämä kuvat ovat niiin ihania ja niissä on värejä, joista saa energiaa. Tuohon kahvi-suklaa-neule-viinirypäle- kuvaan voisin astua heti.

  VastaaPoista
 5. What a beautiful photo collection. Makes me longing for a white christmas.

  VastaaPoista
 6. kylläpä näyttääkin kauniilta-täällä vaan vihmoo vettä ja pimeys on uuvuttava.

  VastaaPoista
 7. Liivia: Minustakin nuo värit ovat parhaimmillaan vanhoissa puutaloissa. Ja kuule,minullakin tulee kylmä kun katson tyttöäni! Meillä on pari astetta teitä lämpimämpää,mutta kääriydyn silti villaan päästä varpaisiin..tyttöni taas haluaa olla lyhythihaisella mekolla eikä suostu pitämään mitään pitkähihaista. Vasta kovilla pakkasilla sitten,kun tulee vielä viileämpää:)

  Milla: Ole hyvä! Mukavaa kuulla että tykkäsit! En ole käynyt katsomassa,mutta eiköhän se siellä ole:)

  Kirjailijatar: Niinpä..se on kyllä kumma juttu. Ja blääh - täälläkin tylsä ja pimeä sadepäivä:( Kunpa huomenna taas paistaisi.. Kiitos sinulle!

  Varista: Niin on! Tänään ei ollut valoa ollenkaan ja se oli kamalaa..toiovn niin pikkupakkasta huomiseksi. Ja voi,kiitos! Minäkin tahtoisin siitä kuvasta valon ja teemukin.

  Riotyarn: Thank you very much! Lovely to hear that:) I'm longing for a white christmas too.

  Kerttu: Sama juttu täälläkin nyt - pimeää ja märkää ja niin ankeaa..höh. Kiitos sinulle! Toivotaan huomiseksi valoa.

  VastaaPoista
 8. Talviaurinko on niin lohdullinen. Hauskasti tuikkii silmissä tuo jouluvalokuva!

  VastaaPoista
 9. i feel very moved/touched, by this set. very. it is hard to explain. but it gives me (positive) goosebumps. you know like when you go to a movie theater, the movie is beautiful and when you go out you have your head full of magic and you are like cut from reality for a while...
  i LOVE that sweet portrait of P. and the bokeh is to die for !

  VastaaPoista
 10. Sohvi: Kiitos! Talviaurinko on niin kaunis.

  Valerie: Oh,how funny to hear that! Goosebumps,really? ...I'm flattered:) Thank you very very much!!

  VastaaPoista