Pages

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Sataa,taukoamatta. Pimeys meinasi pilata päivän,mutta ei onneksi onnistunut. Kynttilät auttoivat,ja tee ja halaukset ja laiskotteleminen viltin alla. Ja se,että sain kakkua iltapalaksi ja uuden repun mieheltä. Huomenna syödään lisää kakkua,ja vaikka en puhaltanutkaan kynttilöitä,toivon silti aurinkoa ja valoa. Teillekin.

It's raining continuously. Darkness almost ruined my day,but luckily it didn't manage to do it. Candles helped,and tea and hugs and lying under a blanket. And that I got cake for evening meal and a new backpack from E. Tomorrow we're going to eat some more cake and even though I didn't blow any candles,I wish for sunshine and light. For you too.

10 kommenttia :

 1. Samaa toivon minäkin, vaikka tavallaan tykkään myös sumusta. Tihku- ja räntäsateesta en kyllä niinkään...

  Ihanat kuvat, jokaisessa jotain kaunista joka jää mieleen. Mekko, reppu, teekuppi, matto. Mistä nuo tyttäresi vaatteet oikein löytyvät?

  VastaaPoista
 2. Mun pojallani on tuo Kånken koulureppuna. Vihreänä.

  Satanut on täälläkin. Vein silti lapset kävelylle kaupungille, ettei mene aivan sisällä märehtimiseksi. Alkavat helposti käydä toistensa kimppuun jos eivät saa raitista ilmaa..

  Ja kakkua on ollut meilläkin, koko viikonlopun. Tein jätskikakun 10-vuotiaan synttäreille. Se ei ole vieläkään syöty loppuun..

  VastaaPoista
 3. Meillä on täällä keski-suomessa mieletön lumimyräkkä. Vähän jännitti ajaa töistä kotiin.. Toivottavasti vaan tulisi pakkasta, että lumi pysyisi.. mutta saa nähdä :)

  VastaaPoista
 4. same (dark-rainy) plans here :(
  i ended up this awful day at the garden centre. they had lot of Christmas music & lights on, it was fairy-tale like and i bought some apple honey spice cake for my husband...
  when i came back from that place, it felt better and i forgot the humidity & darkness
  this little gingham dress is cute ! i wish L. was still young enough to wear those !!

  VastaaPoista
 5. beautiful shades of blue...
  hope your day is filled with sunlight today ♥

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. ♥Onnea ja iloa uuden repun käyttäjälle♥

  VastaaPoista
 8. Kaunista siniharmaata,
  oikeassa ympäristössään.

  VastaaPoista
 9. Mirva: Täällä on ainakin paistanut pari päivää,toivottavasti sielläkin! Ja kyllä minäkin tykkään sumusta,mutta en sateesta:( Ja pimeys alkaa kyllästyttämään..
  Ja voi,kiitos sinulle:) Voin kertoa,että mekko on saatu anopilta,joka löysi sen kirpparilta,repun sain mieheltä lahjaksi,mukin sain naapurilta joka tietää ihastukseni jättimukeihin ja joka ei enää käyttänyt sitä ja maton sain ystävältäni,joka ei osannutkaan käyttää sitä omassa kodissaan:)
  Mutta aika moni Pepin vaatteista on kirpparilta,loput alennusmyynneistä. Normihintaisiakin ostan joskus,ja legginsit,sukkahousut ym H&M:ltä yleensä. Jossain vaiheessa en löytänyt kirpparilta yhtään mitään vaatteita,nyt viime aikoina on ollut onni matkassa. Tulipas tekstiä:)

  Merja: Minäkin suunnitelen ostavani lapselle pikku-Kånkenin,ehkä joululahjaksi tai sitten myöhemmin. Tuo minun edellinen reppuni oli 11 vuotta käytössä ja aika hyvin kesti,vetoketju vain välillä temppuili ja pohja repesi..nyt oli ihan hyvä vaihtaa uuteen:)
  Oi,jäätelökakku kuulostaa hyvältä! Meillä ei kyllä kakut säily,niin kuin ei muutkaan herkut..minunkin kakkuni katosi hetkessä:)

  Milla: Hui! Katselinkin kuvia blogistasi ja luin uutisia..upean näköistä siellä on ainakin!

  Valerie: That sounds quite lovely..:) And everything that makes you forget this darkness is good! There's also some christmas lights on our town and I love them! They always make me feel good and happy. Thank you! :)

  Anna: Thanks!

  Cherry Blossom Girl: Thank you:) And you know what..it was! Lovely sunny day.

  Maria: Hih,kiitos:)

  Rouva Kameleontti: Kiitos!

  VastaaPoista