Pages

tiistai 31. tammikuuta 2012

Tammikuun viimeinen,vihdoinkin. On ollut pestopastaa,kandisokerikeksejä ja paljon teetä. Jäätävä pakkanen,viileä koti ja villaa päästä varpaisiin. Narsissit lupaavat jo kevättä,niiden taakse oli hyvä piiloutua. 

The last day of January,finally. There's been pestopasta,sugar candy biscuits and lot's of tea. Freezing cold air,chilly home and wool from head to toes. Narcissuses are glowing spring-like,it's was good to hide behind them.  

12 kommenttia :

 1. Valtavat kasat kaikkea ihanaa neulomusta siellä vieressäsi. Teen noista bastogne-kekseistä aina keksikakkupohjat, tulee maukkaampia kuin muista kekseistä. Mutta kyllä ne silti on myös lempikeksejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,villatakin kappaleita siellä:) Ja hyvä idea käyttää noita keksejä kakkupohjaan,pitääkin joskus kokeilla. Mutta niin,lemppareita ovat tuollaisenakin:)

   Poista
 2. Mukavia pikku lankanöttösiä! On kyllä kylmä, teetä menisi pannukaupalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onneksi lämpeni,ihanaa! Vaan menee sitä teetä silti:)

   Poista
 3. wool from head to toes! I like this!

  VastaaPoista
 4. Kuvista välittyy hyvä tunnelma :)
  Kadehdin hiukan tuota kotinne viileyttä. Meillä ilmeisesti joku talon päätermostaatti määrää lämmön ja asunnon patterit hohkaa lämmintä vaikka kuinka yrittäisi kääntää ne pois päältä. Ilma on kuivaakin kuivempi, samoin kurkku ja kädet. Hiukset ovat sähköiset ja ilma huonoa hengittää. Vähintään kerran päivässä avaan ikkunan ja päästän happea sisään. Mielummin pukisin villaa ylle, kuin kärsisin tästä :(
  Mutta pakkasesta ja talvesta nautin täysillä, ihanaa kun on kunnon talvi! (sen jälkeen kevätkin nousee uuteen kunniaan..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Ja niin,mieluumin kyllä liian viileä/kylmä kuin liian kuuma. Mutta kyllä täälläkin iho kuivuu ja hiukset ja vaatteet rätisevät. Minä taas tykkään kun nyt lämpeni:)

   Poista
 5. meillä linna on niin jäässä, joten lämpeekseni tein jotain "ihan" kreisii. Imuroin kaks kertaa sataneliöö. Nyt on _lämmin_. Inhoon imurointii. Silti.
  Isken vielä takan käyntiin. Taas.
  Pelkään kuistin ikkunan puolesta. Niin jäässä että mietin loksahtaako. On se kyllä kaunis.

  Voi kun piiloutuisin niin taakse!
  Upeat kuvat! Aina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin sun lämmittelykeinoa tänään - imuroin vaikka ei yhtään olisi huvittanut. Mutta lämmin tuli ja kiva kun samalla kaikki koiran karvat katosivat taas hetkeksi:)
   Laitoin tänään kortit postiin! Kiitos sinulle!

   Poista
 6. Olet suloinen siellä narsissien takana.Niin kauniit tunnelmat .Kiitos♥

  VastaaPoista