Pages

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Hei helmikuu! / Hello February!

Helmikuu alkoi mukavasti. Kävin ystävän luona kylässä,missä oli hyvät keskustelut ja leppoisa tunnelma. Paijasin myös kissaa (joka puri minua kaksi kertaa nenään,mutta se kuulemma tarkoittaa sitä,että se tykkää minusta:)),join teetä hienosta mukista ja herkuttelin laskiaispullalla ja hyvällä ruoalla. Kotimatkalla poikkesin kirpparilla ja ostin lapselle sukset - hän on halunnut niitä jo pitkään. Huomenna mennään kokeilemaan jos pakkanen vain antaa myöden. Kotona odotti ikävämpi yllätys - toinen koirista oli sotkenut kolme mattoa,lampaantaljan ja minun peittoni. Voi räkä.. No,onneksi kaapissa oli puhdas peitto ja vain yksi matto kärsi pahemmin. Ja sekin auttoi,kun pääsin vielä illalla tämän vuoden ensimmäiselle tanssitunnille. Helmikuu tuntuu jo nyt ihan mahdottoman hyvältä.

February started nicely. I visited a friend and we had good conversations and a cosy mood. I also petted a cat (which bit me two times on my nose,but I was told that it means that it likes me:)),drank tea from a fancy mug and feasted with semla and good food. I stopped by at one flea market on my way home and bought skis for P. - she's been wanting them for long. We're going to try them tomorrow if only the freeze lets us (it's supposed to be - 25 °C,tomorrow..brrr). There was an unpleasant surprise waiting for me at home - other one of the dogs had made a mess onto three carpets and onto a sheep hide and onto my blanket. Oh dear.. Well,luckily I had a clean blanket on a closet and only one of the carpets got some damage. And it helped too that today was the first dancing lesson of the year. February feels already impossibly good.

25 kommenttia :

 1. Mukavalta kuulostavia asioita on kuulunut päivääsi :)

  Alemman kirjoituksen viimeinen kuva koirasta on veikeä! Meillä harjataan ja syötetään öljyjä + b-vitamiinia taas koiralle. Ikävästi iho paistaa taas paikoitellen ohenevan karvan alta. Täytyy nyt pitää peukkuja, ettei tarttes lähteä antibioottikuuria hakemaan. Onko tuo teidän haukku minkä ikäinen?

  Pakkanen kaunistaa kyllä luonnon, en voi olla hehkuttamatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista on ollut kyllä,nyt tykkään vielä enemmän kun lämpeni:)
   Voi ikävä teidän koiraa..meillä ei onneksi tuollaista ongelmaa,mutta pakkanen pisti molemmilla mahan sekaisin. Pessi on 11,täyttää 12 ja Nelli on 12,täyttää 13 tännä vuonna. Melko vanhoja neitejä siis jo:)

   Poista
 2. A really good start for you this month.
  I love the cat and the habit of showing her love *smile*
  Hugs, Pauline

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Pauline! I thought it was quite lovely too:) Hugs to you!

   Poista
 3. Kivalta kuulostaa helmikuun ensimmäinen sinunkin osaltasi! Meilläkin tuli oikea energianpurkaus ja tehtiin kaikkea superkivaa eilen, ja aioin blogatakin siitä mutta illalla olin niin sippi, etten jaksanut edes siirtää kuvia koneelle...

  Näin talvella ja varsinkin kovilla pakkasilla suosittelen muuten lumipesua likaantuneille matoille, ja käy varmasti lampaantaljoillekin! Sinne vaan hankeen ja päältäkävelyä, ja sitten toiselle puolelle sama. :)

  Ihanan näköinen laskiaspulla, oi että alkoi herkututtaa! Hauskaa helmikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Mirva!
   Minullakin käy yhä useammin niin,että kuvia ja juttuja olisi,mutta en jaksa enää koneelle asti illalla.
   Pesinkin pari mattoa lumessa,mutta koiran ripuliin se ei ihan tehonnut..heh:)

   Poista
 4. voi koiruus! Meillä kissa pissi viimetalvena pariin kertaan lampaantaljalle ja loppujen lopuksi jouduin hävittämään sen kokonaan. nyt harmittaa.(siis taljan en kissaa)
  Tuo kissa onkin aika veijarin näköinen:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa oli ihana:)
   Ja niinpä,on nuo otukset välillä aikamoisia.. meidänkin talja on kokenut vaikka mitä,mutta aina olen sen onneksi saanut puhtaaksi:)

   Poista
 5. in Barcelona it snowed tonight...is the second time I've seen snow in my life!

  VastaaPoista
 6. The first picture has very beautiful colors, very sweet. And the cream puffs on the second picture seems very good... February starts well :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes,it sure starts well:) I hope you're having good days too!

   Poista
 7. stay warm , your blog and the photos are great

  VastaaPoista
 8. minäkin söin jo ensimmäisen laskiaispullan, vaikken edes tiedä koska se oikea laskiainen on..kai se pian on?
  kauniita helmiäisiä helmikuun kuvia.
  mukavaa helmikuuta siis sinne myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Ja voi kuule,minä olen syönyt jo vaikka kuinka monta laskiaispullaa:) Eikös se laskiainen parin viikon päästä ole..

   Poista
 9. Ihanat pöytätunnelmat. Helmikuu todellakin tuntuu hyvälle, valoa on selvästi enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllä,valoa tuntuu olevan enemmän ja se on ihanaa!

   Poista
 10. beautiful photos:)so pure and warm..
  have a nice february!
  m.

  VastaaPoista
 11. I love your blog. Your photography is so beautiful.

  VastaaPoista
 12. You're an amazing photographer. The style of your blog reminded me a little bit of my own: instead of half Finnish, half English, mine is half Chinese, half English :) Thank you for sharing such beautiful pictures.

  VastaaPoista