Pages

tiistai 24. tammikuuta 2012

Yksi yskii,toinen niistää,kolmas tekee molempia. Aamulla mittarissa melkein - 20 °C. Hanki kimmeltää ja aurinko tekee hyvää,vaikka väsyttääkin kovasti. Pastakausi alkoi,ja allekirjoittaneella vielä laskiaispullakausikin. Tekisi mieli kutoa jotain,lukeakin,mutta en oikein innostu mistään. Tammikuu tuntuu loputtomalta. 
 
One of us is coughing,other one is sniffling,third one does the both. It was almost - 20 °C in the morning today. Snow is glistening and the sun feels good,although I'm very tired. Pasta-season started,and a semla-season too,for me. I would like to knit something,read too,but nothing really excites me. This January feels endless.

26 kommenttia :

  1. Loputon todellakin, tämä tammikuu nimittäin! Juuri mietin sitä itsekin. Miten tämä onkin näin pitkä kuukausi, ei se sitä ennen ole ollut. Ainakin niin muistelen.

    Pasta näyttää niin ihanalta että olisiko siitä mahdollista saada reseptiä? :)

    Paranemisia teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle! Vielä niiskutetaan ja yskitään,toivottavasti pian helpottaa. Ja niinpä,ihmeen pitkältä tämä tuntuu..kunpa kevät- ja kesäkuukaudetkin tuntuisivat!
      Tuo on meidän sellainen pikaherkkupasta. Kattilaan tilkka oliiviöljyä&voita,sinne sekaan valkosipulia maun mukaan,itse laitoin 4 tai 5 kynttä viipaleina:) Hetken päästä perään n.tölkki/maun mukaan tomaattimurskaa tai -kastiketta,mustapippuria ja suolaa. Sitten lisäsin kinkkua,ehkä n. 100-150 g,mutta sen voi jättää kokonaan pois tai korvata melkein millä vaan. Sitten ananaspaloja,niitäkin vähän oman maun mukaan,itse laitoin pienen purkillisen. Seuraavaksi lisäsin reilun lorauksen kermaa ja raastoin vielä parmensania joukkoon. Annetaan muhia ja hautua niin kauan että maku on kohdallaan/pasta on kypsää. Päälle kuivattua basilikaa ja tomaattia,itse laitoin myös paljon tuoretta basilikaa omaan annokseeni. Ja tietty sitä parmesania,nam. Toivottavasti sait jotain selvää,en ole maailman paras ruokaohjeissa:)

      Poista
  2. I love the photo of the big cream bun and your knitted dress! It looks like a perfect way to spend an hour :) x x x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you! It was a nice moment..but I guess that with that bun nothing can go wrong..:)

      Poista
  3. Oi mikä pulla! Mä alotin kauden jo kans tammikuun alussa. Ei noita pulleroita voi vaan vastustaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voikaan! Varsinkaan jos niitä myy koko päivän..mutta muutenkin:) Jos tuutte tänne ennen laskiaista niin haetaan kahvilalta tuollaiset "pikku"herkut meille:)

      Poista
  4. Minä ilahduin tuosta leikkiliesikuvasta. Leikkiliesi on jo kierrätetty eteenpäin, vaan nuo ajat olivat hyviä aikoja. Kyllä tästä vielä kevät tulee. Jäädytä lyhtyyn vähän ruusuja, se auttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän myös kovasti muistaa sen,että kyllä se kevät vielä tulee..aina tähän aikaan vuodesta sen vaan tuntuu niin kaukaiselta.
      Minulla ei koskaan ole ollut leikkiliettä,nyt on ihana seurata oman tytön leikkejä sen ääressä:) Kiitos sinulle!

      Poista
  5. aah sun blogi on niin rauhoittava, tykkään tosi paljon tuosta uudesta bannerista-todella kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ihanaa kuulla:) Saa nähdä kauan se siinä pysyy,teki mieli kokeilla kun ei ole ennen ollut.

      Poista
  6. i really love your photos, and the combination of them together! its very strange to see the snow and almost feel the cold from your photos when it is so hot here!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh..I wish it would be hot in here too! :) But thank you very much,it's so nice to hear that:)

      Poista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. beautiful january!
    Your photo looks so amazing:)
    M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I wish your January is beautiful too! Thank you so much!

      Poista
  9. A lot of energy for me to you!! hope you feel more lively!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much Anna! I'm feeling quite sick now but I wish I'm better tomorrow!

      Poista
  10. Aivan ihania kuvia taas! Tuo ylempi ulkona otettu kuva on älyttömän kaunis, ja laskiaispullakuva kerrassaan herkullinen. Tammikuu on tosiaan tänä vuonna ollut pitkä, helmikuu menee toivottavasti nopeammin. Enkä muuten ole unohtanut sitä pakettia jonka lupasin lähettää (vaikka kovin hidas olenkin) joten yllätyksiä on vielä luvassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos! Minäkin jotenkin tiedän jo nyt,että helmikuu menee paljon nopeammin..ja varmaan taas koko kevät. Ehkä pitäisi vaan nauttia tästä ajan matelemisesta. Ja ai,muistit sen vielä! :) Kivaa,yllätykset on parhaita:)

      Poista
  11. Oh, I'm so sorry to hear of your sniffles (we've had them too -- yuck). But they've resulted in a gorgeous photo essay! :-)

    VastaaPoista
  12. hello,
    niina

    this oven is so neat
    and cardboard lunchboxes!
    homey warm place you have

    VastaaPoista
  13. your home looks so cozy and all the good food
    stay warm

    VastaaPoista