Pages

torstai 29. maaliskuuta 2012

Kävelyllä kerättiin pajunoksia koristeltavaksi ja nähtiin narsissien alkuja naapureiden pihassa. Lapsi valitsi kaupasta pinkkejä tulppaaneja ja maalasi melkein kaikki pallot samalla värillä. Aurinko tuli illaksi esiin ja sai minut hymyilemään. 

We picked some catkins and saw narcissuses rising on our neughbours yard on our walk. P. picked pink tulips at a market and painted almost every ball on that same colour. Sun came out in the evening and made me smile. 

14 kommenttia :

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Näistä sun kuvista tulee aina niin hyvä mieli. Nytkin mä olen aivan uupunut (ja sössin tuon edellisen kommentinkin..) ja hiukka kiukkuinen, mutta kun katselin kuviasi, rauhallinen olo laskeutui mieleen ja tuli hymyilevä olo.
  Kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että,onpas ihanaa kuulla:) Kiitos itsellesi!

   Poista
 3. Tulisipa meillekin joku pieni maalaamaan munia ja askartelemaan muutaman pääsiäiskoristeen. Saattaa itseltä jäädä tekemättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään munia kukaan maalaa,mulla ei riitä hermot niihin:) Mutta paperimassapallot kelpaa onneksi ihan hyvin. Ja juu,en minäkään yksin tähän ryhtyisi:)

   Poista
 4. Olette löytäneet ihanan väkkyräisiä pajunkissanoksia.
  Pitääkin keittää kattilallinen munia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,tai raitoja taitavat sittenkin olla,mutta tykkään noista enemmän kuin niistä tikkusuorista:) Me keitetään munia vaan syötäväksi,ei koristeluun:)

   Poista
 5. how beautiful the tulips and paint look side by side.

  VastaaPoista
 6. (Nuo maljakossa olevat oksat taitavat olla raidasta.)

  Aika huikeaa, että narsisseja jo näkyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai että raitoja? No,kaikki missä on pajunkissoja on mulle pajuja:) Mutta joo,ihan huikeaa kyllä! Saas nähdä koska aukeavat.

   Poista
  2. Joo, raita kyllä lukeutuu pajunsukuisiin puihin, joten niihin tulee kissoja yhtälailla. Nuo raidan oksat ovat kiharaisuudessaan minustakin paljon kauniimpia kuin pajunoksat. Ja myös persoonallisempi valinta pääsiäiseksi! :)

   Eivät vissiin narsissit tällä menolla aukea. Varmaan paleltuneet nuppuraukat. Nyyh.

   Poista
 7. Kaunista täällä, kuten aina. Onnittelut vielä alempana näkyneen masukuvan kertomista uutisista!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa tunnelmaa taas kerran. Kasvu on jo pitkällä - meillä kaikki jo toistamiseen lumen alla ja hermoiluttaa, pysyivätkö elossa...

  Blogistani löytyy sinulle myös tunnustus :)

  VastaaPoista