Pages

torstai 12. huhtikuuta 2012

Ihana,hellivä kevätilma tänään. Kävelimme puistoon,missä sorsat jahtasivat toisiaan ja lapsi kieri lätäköissä. Kirpparilta löytyi parilla eurolla monta söpöä pientä vaatetta ja muutama vähän isompikin. Koirat kävivät lääkärissä ja saivat passit - parin viikon päästä lähdemme lomalle,asuntoautolla kuukaudeksi kiertämään Eurooppaa..! Apua! En ole vielä kunnolla edes tajunnut koko asiaa,vaikka se on ollut tiedossa jo pitkään. Mutta olen kyllä aivan innoissani! Nyt jatkan rooibos&tummasuklaa-kuuriani että jaksan huomenna töissä. Hyvää yötä!

Lovely,tender spring weather today. We walked to a park where ducks hunted each other and P. rolled in puddles. I found many cute little clothes and a few bigger ones too from a flea market with only couple euros. Dogs went to a doctor and got themselves passports - after two weeks we're going to have a vacation and we're going to tour around Europe with a camper for a month..! Yaiks! I haven't really realized it yet,although it's been confirmed ages ago. But I'm super excited! Now I'm going to continue my rooibos&dark chocolate-treatment so I have enough strenght to go to work tomorrow. Good night!

14 kommenttia :

 1. I'm sure that it is very amazing prepare to be a mum!! have a nice weekend!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalta reissulta, tuollaiselle voisin itsekin lähteä. Mitä koirat pitävät reissaamisesta?

  Pieniä, söpöjä vaatteita ja kaunis tuoli. Seinä näyttää tuttuakin tutummalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Koirat ovat aina olleet mukana joka paikassa,ovat oikeita reissukoiria ja tykkäävät kyllä:)

   Poista
 3. Voi, sorsat jaksavat viehättää minuakin. Tuo yksilö kuvassa kiehtovan valppaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorsat on niin hassuja! Meillä on hiippailee nyt muutama takapihalla,niin kuin joka kevät kun radan vieressä tulvii..niitä on kiva seurailla:)

   Poista
 4. Suloisia pikkuvaatteita.Ja voi mikä reissu edessä,varmasti unohtumaton!Mitä kaikkea pääsettekään näkemään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ja oi,niinpä..en osaa edes kuvitella mitä kaikkea näemme..

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Jos vain ehdin ja siihen on mahdollisuus,niin tarkoitus kyllä olisi:)

   Poista
 6. Matka kuulostaa ihanalta! Oi, vau!

  VastaaPoista
 7. Oi miten mahtava matka teillä tulossa! Ja kuukausi, se on riittävän pitkä aika, että ehtii oikein kokea ja nähdä, ei vain hätäisesti vilkaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niinpä,kuukausi on jo oikeasti pitkä aika,tuntuu oudolta lähteä niin pitkäksi aikaa pois..mutta samalla kutkuttaa se,mitä kaikkea siinä ajassa ehtii näkemään ja tekemään:)

   Poista