Pages

torstai 7. kesäkuuta 2012

******

Metsästä pöydät täyteen kukkasia ja keveämpi mieli,leppoisaa kävelyä ja hyttysten läiskimistä,vähän väsymystä ja turhaa kiukuttelua. Lisäksi uusia perunoita ja uunilohta,ruisleipää ja jugurttia,teetä ja vesimelonia - voisin elää pelkästään niillä ja oikeastaan elänkin. Pyöränkori natisee vesimelonien painosta ja muu pöyrä natiseekin sitten minun painostani:) Ostoslistalla pyörän peräkärry ja kypärä minulle. 

Tables are full of flowers and mind is a bit lighter after a walk in the forest. But still,there's been some tiredness and unnecessary crankiness in the air. And lot's of mosquitos too. Menu of the day: new potatoes&baked salmon,rye bread&yoghourt,tea&watermelon - I'm eating just those foods right now,nothing else. My bicycles basket is creaking because of the weight of all the watermelons I buy and rest of the bike is creaking because of my weight:) On my shopping list: a trailer for bicycle and a helmet for me.

10 kommenttia :

 1. Lovely wild flowers !!
  Greetings, Pauline

  VastaaPoista
 2. Näyttää niin ihanalta ja kesäiseltä. Hämmennyin ihan,kun näin lupiineja-nytkö jo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juu,täällä on ainakin lupiineja ihan joka puolella:)

   Poista
 3. When I was pregnant I craved watermelon like mad. It was one of the only foods I had an appetite for.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. There is just few foods I like to eat right now,but watermelon is something I've always loved. Now I could eat it all the time,it's sooo good:)

   Poista
 4. Olipas täällä paljon upean niinamaisia, ihania kuvia kun pitkästä aikaa pistäydyn! Tuli lempeä ja kaunis ja hymyilevä olo, ja vähän matkakuumekin.

  Meillä on ostoslistalla ihan samat, nyt kun asutaan pyöräilykaupungissa olisi ihan kiva pyöräilläkin. Vain lisälaitteet puuttuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mirva,sanot niin kauniisti! Ja hih,vai että niinamaista..hassua:)
   Mua harmittaa ihan hirveästi kun en enää jaksa polkea lapsi kyydissä - joka paikkaan pitää mennä aina autolla..en tykkää yhtään. Pyörällä pääsen kyllä yksin sitten kun mies tulee kotiin,mutta olisi kiva hoitaa kaikki asiat sillä. Ehkä ensi kesänä sitten peräkärryn kanssa,pääsee kaikki mukaan:)

   Poista