Pages

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Ihania,leppoisia päiviä. On ollut minipiknik takapihalla tytön kanssa,pyrähdys kivoilla museomarkkinoilla,vähän järjestelemistä,saippuakuplia,paketti ihanalta Annalta,Erä-messut Riihimäellä  - mies sai houkuteltua mukaan ja siellä olikin paljon mukavampaa kuin mitä luulin:),lapsen "maalaama" hieno kangaskassi,pieni ja harvinainen hetki yksin kotona,paljon herkkuja ja hyvää ruokaa ja yhä vain kukkasia joka puolella. Vain muutama ikävä asia: hyttyset,mitä on täällä aivan järjettömästi,maha,mikä on jo tiellä ja yhtäkkiä alkanut vihlova selkäsärky. Au. Toivon kovasti,että on vain ohimenevää. 

Lovely,cosy days. There's been a mini-picnic with P. on our backyard,a quick visit at a museum-market,little bit of organizing,soap bubbles,a packet from lovely Anna - muchas gracias!,a day at a fair,a pretty bag that P. "painted",little and rare moment all alone at home,lot's of yummies and good food and still flowers everywhere. Only a few unpleasant things: we have so many mosquitos here that it's getting ridiculous,my belly is already so big that it's disturbing me and a sharp back pain,that started suddenly. Ouch. I really wish that it's just temporary.

10 kommenttia :

 1. Herkuttelin monella postauksella kerralla. Teillä taitaa olla matkan aarteet lasipurkeissa, tuossa ensimmäisessä kuvassa. Me ainakin nuohoamme matkoilla kaikki rannat ja keräämme kivet ja simpukat talteen.

  Ja sinun vatsakuvasi tuossa muutama postausta sitten, niin kaunis :) Koeta pärjätä hyttysten ja selän kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:) Yritän pärjätä,yön jälkeen selkä on ainakin vähän parempi mutta hyttyset eivät ole ikävä kyllä vähentyneet yhtään.
   Ja joo,kerättiin joka rannalta kasa kauneimpia simpukoita ja kiviä lapsen kanssa,siinä ne ovat keskimmäisessä purkissa:)

   Poista
 2. Voi voi, minullakin vielä raskausaikoijen selkävaivat muistissa. Koita kestää! Lämpimiä ajatuksia täältä, puuuh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Koitan kestää,nyt on tosiaan yön jälkeen vähän parempi olo. Viimeksi ei ollut tällaisia kipuja eikä oikeastaan mitään vaivoja,toisin kuin nyt niitä on joka lähtöön. Höh. Toivon,ettei mitään tule enää lisää:) Lämpimiä ajatuksia sinnekin!

   Poista
 3. Mulla on tuo ekan kuvan pullea harmahtava lasimaljakko vihreänä, löytö parin vuoden takaa kierrätyskeskuksesta :)
  Mikä on tuo ihana kasvi amppelissa?
  Toivottavasti selkäkipu on ohimenevää, hyttyset ainakin ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - toivon samaa! Ja voi,en ikävä kyllä osaa vastata..ostin kasvin Lidlistä viime syksynä,mutta en muista nimeä ja olen heittänyt siitä sen "tikun" pois missä se olisi lukenut:(
   Minunkin maljakkoni on vanha kirpparilöytö:)

   Poista
 4. Voi harmi tuo selkäsi ja hyttyläiset!Toivottavasti saisit huilittua ja yleensä oltua lämmin ajatus(mulla selkäsäryt loppuivat joka kerta vasta synnytyssaliin..) täältäkin myötätunnon kera

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Ihan hirveästi ei ole mahdollisuuksia huilia,mutta jokaisen pienenkin hetken käytän kyllä hyväkseni ja istun kirjan kanssa sohvalle:)

   Poista
 5. Aivan mahdottoman kauniit kesäkuvat,sireenit ihan haistaa.Toivottavasti selkäkipu helpottaa,liitoskivut on kamalia..

  VastaaPoista