Pages

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Viikonloppuna yökylävieraita ja paljon menoa ja melskettä. Tänään hyvä ja rauhallinen lepopäivä. Ei haitannut sade eikä harmaus,päinvastoin. Tehtiin maja,leikittiin kauneushoitolaa,syötiin loput pannukakut ja ehdittiin kävelyllekin ennen sadetta. Myös vauvalle aloittamani pieni viltti eteni monta riviä. Tasan kaksi viikkoa laskettuun aikaan,vaan eiköhän viltti valmistu jo paljon ennen sitä. 

Sleepover-guests and lot's of hustle and bustle on weekend. Calm and good resting day today. Rain and grey sky didn't bother us at all,vice versa. We made a hut,played "beauty salon",ate rest of the pancakes and did a little walk just before the rain started. Little blanket that I started knitting for the baby also proceed many rows. Exactly two weeks till my due date,but I guess that the blanket will be ready long before that.

11 kommenttia :

 1. Voimia loppuodotukseen!

  Meilläkin oli tänään pannaria, ja itsetehtyä mansikkahilloa, ja tietysti kermavaahtoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pannari on kyllä niin hyvää. Ja siis tietysti kermavaahtoa pitää olla:)

   Poista
 2. Jopas aika kiitää: toivottavasti jaksat hyvin! Kauniin rauhallisia kuvia, suloisia tunnelmia. Hieman ehkä jo loppukesän vilahduksia, mutta hyvällä tavalla: elokuukin on ihana! Terveisin, Anna-Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta,aika tosiaankin kiitää! Hui. Mutta kiitos kovasti sinulle! :) Ja niinpä,yritän koko ajan muistuttaa itseäni että elokuukin on aivan ihana.

   Poista
 3. Oi, mikä ihana vatsa, onnea loppuodotukseen! Minulla taas vauvakuume, tulisiko meille vielä neljäskin....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Maha alkaa olemaan jo niin valtava,että en oikein osaa sanoa onko se enää niin kovin ihana:)

   Poista
 4. Voi mikä mahapallo.Ihan pian..Voimia viimeisiin viikkoihin.Tai mistäs sitä tietää,hetkenä minä hyvänsä.Meillä h-hetket on ollu vk36+5 ja vk39.Leppoisia päiviä teille,toivottavasti ei helteet piinaa (tuskin) ja olosi ei edes ehdi tukalaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh,niinpä,mahapallo tosiaankin! Ei kyllä yhtään haittaa nämä viileät ilmat,päinvastoin. Olen jo aika turvoksissa,mutta voisin olla paljon pahemminkin. Ja muutenkin,helle ottaa voimille jo ihan ilman mahojakin.
   Ja niin,nyt olen jo niin pitkällä että vauva tosiaan voi tulla koska vaan..aika jännää:) Teillä onkin ollut aikaisia kavereita:)

   Poista
 5. Ihanat nuo ystävykset tuolla supattelemassa salaisuuksia. Intiimi kuva. Ja sinun vatsasi on kaunis, sellainen "mallimaha". Minulla ei ollut kaunis maha, mutta onneksi lapset vauvat sentään olivat kauniita :)

  VastaaPoista
 6. now this is quite a bump now. i'm thinking of you x
  you look beautiful and so does this "not so little" girl of yours
  take care :)

  VastaaPoista