Pages

tiistai 27. marraskuuta 2012

Aamulla kahvilasta lämmin lihapiirakka miehelle ja ylimakea berliininmunkki minulle. Kotona puhtaat lakanat,laskujen maksua,teetä,klementiinejä,Ellin naurattamista. Tasan viikko kipsin poistoon. Ulkona sataa lunta.

Warm meat pie for E. and too sweet doughnut for me from a café in the morning. Clean sheets,paying some bills,tea,clementines,making Elli laugh at home. Her plaster cast will be removed after one week. It's snowing outside.

14 kommenttia :

 1. Piti oikein mennä ovesta ulos katsomaan, että joko täälläkin sataa lunta, mutta ei, vielä ei sada. Ja laskujen maksamista, sitäkin pitäisi jonkun täällä jaksaa harrastaa, se vain on niin tylsää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on varmaan sinnekin jo satanut? Täällä tuli viime yöna oikein kunnolla:) Ja oih..voi laskut..sitä pitäisi tehdä taas,enkä millään viitsisi kun siinä aina masentuu. Höh.

   Poista
 2. Meillä alkoi samaan aikaan leijailla hiutaleita kun astuin sairaalajakson jälkeen autosta kotipihalle äsken...kaunista!Huomenna kahvilaan istahtamaan minua hoitelevan neljännen tyttären kanssa.Elli on niin uskomattoman suloine!
  Kivaa viikon jatkoa sinulle ihana siellä ja voimia arkeen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle! Kahvilahetkenne oli varmasti mukava:) Kauniita lumipäiviä sinne!

   Poista
 3. Rakastan tuota pientä punaista huvimajaa. Olen tosin nähnyt sen omin silmin vain kerran, mutta se jäi lähtemättömästi mieleeni.

  VastaaPoista
 4. That good news for Elli!
  I'm sure you can enjoy a very beautiful landscape through your window.

  VastaaPoista
 5. Ha, muistuipa mieleeni, että otin pienenä AINA kahvilassa berliininmunkin. Nyt en melkein enää muista miltä se maistuu! Ompa kummaa.

  Mikä on tuo ekan kuvan kiehtova paikka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,niin taisin minäkin ottaa..ehkä kun ne on vaaleanpunaisia:) Hyvää oli vaan hurjan makeaa,jopa minulle.
   Ekan kuvan huvimaja on Aulangon puistometsässä täällä Hämeenlinnassa.

   Poista
 6. Lisää yhteneväisyyksiä bongattu: pöytäliina. :-)

  VastaaPoista