Pages

maanantai 26. marraskuuta 2012

Maanantaina / On Monday

Laitoin pöydälle ryppyisen liinan,järjestin kasan papereita,join viisi mukillista teetä,tein uunilohta ja uuniporkkanoita (joissa oli rakuunaa,hunajaa ja valkosipulia,namm) ja tsatsikia,kävin pienellä kävelyllä Ellin kanssa,juttelin oravalle,luin muutaman sivun,haaveilin kutomisesta ja mietin jo ihan vähän joulua. Mitä sinä teit tänään?

I put a wrinkled tablecloth on the table,organized a pile of papers,drank five mugfuls of tea,put some salmon&carrots in the oven (with tarragon,honey and garlic,yumm) and did some tzatziki,went for a little walk,talked to a squirrel,read a few pages,dreamed of knitting and thought a little bit of Christmas already. What did you do today?

13 kommenttia :

 1. I have the exact same tablecloth! A flea find, of course.

  VastaaPoista
 2. Voi miten syvä katse Ellillä tuossa kuvassa on, viisas, rauhallinen ja niin pieni ihminen. Ja kasvanutkin hän on niin paljon, vaikka silti niin pieni :)

  Minä söin tänään hurjan paljon hedelmiä, teki niin kovasti mieli.
  Sinun ruoka kuulostaa hyvältä ja yläkuvassa kaikki näyttää niin kauniilta, lämmin tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Yläkuvan otin kun tulin kävelyltä,oli kylmä ja laitoin heti teetä. Ja niin,se on hassua että Elli on jo noin iso vaan silti vielä ihanan pieni:)

   Poista
 3. tunnelmaa täällä.
  mutta täällä on niistetty niistetty ja niistetty. sain kolmannen kirjeen valmiiksi, sekä bataattilaatikot pakkaseen, mitkä olikin viimejoulun parhaimmmat laatikot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bataattilaatikko kuulostaa hyvältä:) Toivottavasti ei tarvitse enää niistellä..

   Poista
 4. Liina on kaunis, sopii marraskuisiin tunnelmiin hyvin.

  Minä keskustelin huumeista ja opetin Kylmästä sodasta, hypin kartalla ja juoksin portaissa. Raivosin ja latelin kehuja. Muljautin muutaman vitsin. Kuuntelin bussissa tunnin suomirokkia radiosta ja poikkesin kotimatkalla Lidliin ostamaan rucolaa ja ruisleipää. Tein papusoppaa ja avocadotahnaa, ja söin niitä liikaa, yksi Julia-konvehti kaiken päälle. Kudoin pientä sukkaa ja valvoin tulta. Kävin kylvyssä ja istuin tietokoneella kuivattelemaan tukkaani. Aika tyypillinen maanantai. Kiitos kysymästä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja oi,sinullapa mahtui paljon päivääsi,oli kiva lukea niitä:)

   Poista
 5. Maanantaina kävin kahdessa seminaarissa ja kuuntelemassa luennon Euroopan pankkikriisistä.

  VastaaPoista
 6. Eilinen meni koneella asioiden hoitamisessa, oikein tylsä maanantai. En uskaltanut pihallekaan mennä, kun varoitettiin karhusta.
  Tänään työasioiden selvittelyä, katsotaan mitä tapahtuu...

  Hupaisa tuo kurre, pähkinä suussa. Meidän pihassa on monta vanhaa kuusta, mutta harmittaa kun ei yhtäkään oravaa ole näkynyt. Ne ovat niin sympaattisia päiviän piristäjä otuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui,karhu! Täällä ei ole kuin kettuja. Ja oravia:) Tosiaankin sympaattisia piristäjiä. Toivottavasti sinäkin näet kurren pian!

   Poista
 7. Liinan ryppyisyys ei ainakaan haittaa. Minä siivosin vähän ja masennuin rahaasioiden vuoksi. Lapsi kai aisti sen ja toisteli niin moneen kertaan rakastavansa minua,ettei siinä voinut oikein kauheasti mököttää.
  Ihanaa tiistaita ja viikon jatkoa:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juu,en minäkään enää siitä ryppyisyydestä välitä...hyvin menee noinkin. Raha-asiat masentavat täälläkin mutta onneksi on muita mukavempia asioita millä ne saa pois mielestä..niin kuin teilläkin siellä:)

   Poista