Pages

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Ulkona on kaunista hämärästä huolimatta,mutta sisällä tämä valottomuus alkaa jo masentaa. Väsyttääkin aika paljon,Elli-raukka on ollut kovin kiukkuinen ja nukkunut huonosti. Onneksi arki on täynnä pieniä iloja - pikaisia kirpparikierroksia,miehen tekemiä hyviä ruokia,rauhallisia teehetkiä,halauksia ja hymyjä. 
Iloa ja valoa teidänkin päiviinne!

It's beautiful outside despite the gloomy weather,but inside the house this lack of light is already starting to depress me. I'm quite tired too,poor Elli has been very snappy and hasn't slept well. Luckily the days are full of little joys - quick visits at flea markets,good foods that E. has made,peaceful tea-moments,hugs and kisses. 
Joy and light to your days too!

8 kommenttia :

 1. Ihana punaposkinen Peppi!Ja Ellin kuvat aiheuttaa aina vauvakuumeailahduksia joita ei tarvitsis kuulemma enää tulla.Mut nuo posket..
  Meil on miehellä vapaat,ollaan lojuttu 2 päivää yöpuvuissa lounaaseen asti ja alettu vasta sitten suorittaa päivää.Pyykinpesua,kuun loppupuolen penninvenytystä ja pakkoulkoilua tihkusateisessa,kuraisessa puistossa.Silti on ihan hyvä pössis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ja joo,täälläkin kaikenlaisia huolia mutta kuitenkin ihan hyvä pössis:) Kumma juttu..mutta eikös se ole niin että ei mitään pahaa ilman jotain hyvääkin? Mukavaa loppuviikkoa sinne!

   Poista
 2. Hymyt ovat hyvä, ja halaukset, jee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä,jee!! Ilman niitä olisi kovin ikävää.

   Poista
 3. Your photos are beautiful, as always!
  If i you could I sent a piece of my sun for you to have more sun light. ;)
  By the way, I'm hooked on your instagram!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,thank you! I would really like to have some sunshine now..:) but let's hope it shines soon here. And how nice to hear that - I'm quite hooked on IG too:)

   Poista
 4. Mitkä ihanat punaposket viimoisessa kuvassa! Ei sillä, että noissa ensimmäisissä poskissakaan mitään vikaa olisi :) Suloiset vauvanposket. Hyvänmielen poskiposti :)

  VastaaPoista
 5. Vaikka arki on välillä raskastakin ,sinun kuvasi ovat valoisia jopa harmaassa marraskuussa.Kauniit!Kiitos niistä.ps laitoin sinulle muruiseen taas postia:) jos ehdit jossain välissä kurkata ...lämpimin ajatuksin maria

  VastaaPoista