Pages

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Viikonloppu on ollut mukava ja leppoisa. Ollaan oltu paljon ulkona ja herkuteltukin aika lailla. Poltettu kynttilöitä,syöty uuniruokaa ja kuunneltu hyvää musiikkia - meillä soi nykyään koko ajan JFSR,se on niiiin hyvä radiokanava! Peppikin pääsi ystävien luokse yökylään ja meillä oli hetken aikaa hassun hiljainen koti. Mutta nyt iltapuuhien pariin,hyvää uutta viikkoa kaikille!

Weekend has been nice and cosy. We've been outdoors for many hours and we've been eating quite a lot of treats too. Burned candles,eaten oven-baked food and listened good music - JFSR is playing in our home almost all the time - it's soooo good radio station! Peppi stayed a night at our friends and we had a funny,quiet home for a while. But now it's time for some evening chores,have a good new week everyone!

10 kommenttia :

 1. Kauniita kuvia! Kiitos radiokanavavinkistä. Oli pakko jättää kanava soimaan :) Hyvää uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ja kiva kuulla,että tykkäsit kanavasta! En ole varmaan yli vuoteen kuunnellut mitään muuta kuin sitä..:)

   Poista
  2. Kiitos kovasti! Ja kiva kuulla että tykkäsit kanavasta - en ole kuunnellut mitään muuta yli vuoteen,tuo on niin hyvä:)

   Poista
 2. Jösses, mitkä ihanat posket! Kyllä on ruoka maistunut :-)

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia!
  Oi että, minulla on ihan ikävä kuvaamista. En ole oikein jaksanut kuvata koko syksynä kunnolla, jäi syksy ns. kuvaamatta. Näitä katselen huokaillen, ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi,kiitos paljon! Mutta onhan sinulla ollut vaikka kuinka upeita kuvia blogissasi,juuri yhtenä päivänä kävin siellä ihailemassa:) Mutta kyllä minäkin haluaisin kuvata enemmän..ei vaan ole sitä aikaa..

   Poista
 4. Ihanat sävyt kuvissa, sellaiset hieman kylmät. Täällä tuntuu jokaiseen kuvaan tulevan sellainen lämmin ruskea sävy, mistä haluaisin jo päästä pois. Se tuntuu kuuluvan enemmän kesään.
  Rutistus vielä tuohon Ellin onnettomuuteen liittyen. En voi kuvitellakaan miltä sinusta on mahtanut tuntua, mutta toivon, että kaikki on nyt hyvin sekä Ellillä, että sinulla.

  Jatkan aamuteen juomista jfsr:n tahtiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se tuntui aivan hirveältä,ja tuntuu vieläkin mutta kuitenkin olo on jo parempi. Onneksi. Myös Ellillä,ainakin hän on vaikuttanut tänään paljon tyytyväisemmältä kuin muina päivinä:)
   Ja eikö olekin hyvä kanava! Se soi meillä oikeasti koko ajan,autossakin puhelimen kautta:)

   Poista
 5. niina, your baby photo is such a
  warm treat to my soul. beautiful.

  VastaaPoista